Gratis zwemdag voor kinderen, jongeren en volwassenen met beperking

Sportservice provincie Utrecht organiseert in samenwerking met het Batensteinbad in Woerden en Beweegteam Woerden een Zwemdag met extra aandacht voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Dit evenement vindt in de Kerstvakantie plaats op dinsdag 29 december van 11.00 tot 15.00 uur aan de van Helvoortlaan 40 in Woerden. Elke zwemmer met een beperking mag samen met een begeleider gratis naar binnen. Ook mag hij of zij één, twee of drie mensen meenemen tegen een gereduceerd tarief van €1,50 per persoon. Aanmelden is verplicht en kan door hier te klikken.

Zwemdag
Tijdens de Zwemdag vinden allerlei sport- en spelactiviteiten plaats en is er een fotomoment met Dukkie, de mascotte van het zwembad. Zwemmers mogen zelf bepalen of ze hieraan deel willen nemen. Het zwembad is uiteraard ook regulier geopend. Samen zwemmen en samen plezier maken is dan ook het motto van de dag. Via het inschrijfformulier kan worden aangegeven of er hulpmiddelen nodig zijn. Het Batensteinbad is goed toegankelijk en beschikt over onder meer tilliften en badrolstoelen. Eventueel extra benodigde materialen worden door de organisatie geregeld.

Meer informatie
Voor meer informatie over de zwemdag of ander aangepast sportaanbod kan contact worden opgenomen met consulent Sandra van Wijhe - Faase van Sportservice provincie Utrecht. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 030 – 209 99 98 en e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..