Inspiratie dag 'voor en door de werkvloer'

In december 2014 heeft de aanpak Woerden Actief! vanuit ZonMw een parel ontvangen vanuit Gezonde Slagkracht. De succesvolle integrale aanpak met concrete resultaten en een afstemming tussen verschillende beleidsterreinen en sectoren werd gekozen als ‘good-practice’ in Nederland. Het Beweegteam van Welzijn Woerden heeft een grote bijdrage geleverd aan het behalen van deze prijs en wil de Woerdense ervaring graag delen met de rest van Nederland. 

Tijdens de inspiratie dag ‘voor en door de werkvloer’ zullen medewerkers van Beweegteam Woerden hun succesvolle projecten presenteren. Daarbij krijgen andere gemeenten ook de kans om hun lokale succes te delen. Alle presentaties zullen kort en krachtig zijn, met als doel kennisdeling en inspireren!
Heeft uw gemeente een succesvolle aanpak om jongeren in beweging te krijgen? De tip om senioren achter de geraniums vandaan te halen? Een effectief programma om kinderen kennis te laten maken met gezonde voeding? Een effectieve en goedkope manier om jullie activiteiten te promoten? Of…  Deel het met ons!
 
Gegevens
Datum: dinsdag 21 februari 2017
Tijd: 10.00 uur tot 14.30 uur (inloop vanaf 09.30 uur) 
Locatie: Rembrandtlaan 2, 3443 EG Woerden.  Gebouw van Welzijn Woerden 
Kosten: deelnemen kost 25,00 euro per gemeente (max. 3 deelnemers). Dit is inclusief koffie, thee en een kleine lunch. Betaling gaat middels factuur.
Aanmelden: aanmelden kan tot uiterlijk zondag 22 januari via onderstaande link.
Presentaties: Beweegteam Woerden zal twee succesvolle projecten presenteren. Daarnaast krijgen deelnemende gemeenten de kans om ook hun succesvolle projecten te presenteren. Geeft u in het aanmeldformulier op de website aan graag een presentatie te willen geven, dan krijgt u een presentatieformat toegestuurd. U dient uw presentatie te maken in het toegestuurde format. Om de inspiratie dag kort en bondig te houden zal elke presentatie maximaal 15 minuten duren.  
 
INSCHRIJVING IS GESLOTEN. TE LAAT, MAAR WILT U ZICH TOCH NOG AANMELDEN? STUUR EEN MAIL NAAR: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.