Terugblik thema-avond Vrijwilligersbeleid

Sportverenigingen en vrijwilligers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vrijwilligers zijn binnen iedere vereniging van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot barmedewerker, van trainer tot commissielid of scheidsrechter. Helaas is het voor veel leden niet meer zo vanzelfsprekend om vrijwilligerswerk te doen. Hierdoor komt de oorspronkelijke functie van een vereniging onder druk te staan. Maar hoe ga je als vereniging met dit vraagstuk om?

Om de Woerdense sportverenigingen te inspireren en hierbij te ondersteunen, heeft het Beweegteam woensdagavond 21 juni 2017 een thema-avond georganiseerd over ‘Vrijwilligersbeleid’. Hiervoor waren we te gast bij voetbalvereniging Sportlust '46. 

Tijdens deze avond hebben een bestuurslid vrijwilligerszaken van voetbalvereniging VVSB uit Noordwijkerhout en een verenigingsmanager van SV Kampong Voetbal uit Utrecht verteld over hun ervaringen met het succesvol opzetten van een gedegen vrijwilligersbeleid.

Kon u niet bij de thema-avond aanwezig zijn?

Dan kunt u hier de presentatie teruglezen die door het Beweegteam tijdens deze avond is gebruikt. Ook kunt u de presentatie van SV Kampong teruglezen en de presentatie van VVSB uit Noordwijkerhout. 

Meer info?
Voor vragen over deze thema-avond kunt u per e-mail contact opnemen met Sjoerd Buizert, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligerswerk