Wat is Beweegteam Woerden?

Beweegteam Woerden is een initiatief van Welzijn Woerden. Het Beweegteam geeft uitvoering aan het project ‘Brede impuls combinatiefuncties’ van de gemeente Woerden. 

Wat doen we?

Het Beweegteam maakt spelen, sporten en bewegen zichtbaarder, zodat inwoners worden uitgedaagd om in beweging te komen én te blijven. Door structurele samenwerkingsverbanden tussen sport en buurt, school, naschoolse opvang, zorg en welzijn wordt gestreefd naar een gevarieerd en uitdagend aanbod van sport- en beweegactiviteiten voor allerlei verschillende doelgroepen en leeftijden! Daarnaast helpt het Beweegteam de Woerdense sportverenigingen om toekomstbestendig te blijven, d.m.v. verenigingsondersteuning.  

Voorbeelden van activiteiten van het Beweegteam Woerden zijn o.a. evenementen zoals Indoor Speelfun, De Koningsspelen & Sinterkids, gezondheidsinterventies zoals gezondheidslessen Lekker in je lijf, Stapjefitter en de gezonde kantine, sportieve activiteiten in de buurt zoals de Speelgarage en het Speelbos en informatieve bijeenkomsten voor verenigingen zoals thema-avonden Veilig Sportklimaat en sportcafés (in samenwerking met Sportoverleg Woerden).
 
Meer info?
 
Wil je meer weten over één van bovenstaande activiteiten, neem dan contact op met het Beweegteam Woerden:
Katinka Meiborg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stephan Hoes - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor het aanbod naschoolse activiteiten is een intensieve samenwerking met Brede School Woerden. Voor meer informatie over de naschoolse activiteiten en de brede scholen, kunt u contact opnemen met de coördinator Miranda van der Heul - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Wil je meer updates over onze activiteiten? Volg ons dan ook via facebook en twitter!
 
Groepsfoto Beweegteam Woerden 15112016