Afdrukken

Naschoolse activiteiten op de scholen

Voor het aanbod naschoolse activiteiten is een intensieve samenwerking met Brede School Woerden. De brede school is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties in de wijk die met jeugd te maken hebben, bijvoorbeeld de kinderopvang, Welzijn Woerden en Centrum Jeugd en gezin. Deze organisaties worden ook wel medeopvoeders genoemd, omdat ze onderdeel (kunnen) zijn van het dagelijks leven van een kind. Een goede samenwerking tussen deze medeopvoeders vergroot de ontwikkelingskansen van kinderen en bevordert de samenhang in de buurt.

Binnen de brede scholen worden de activiteiten van de samenwerkingspartners op elkaar afgestemd. Tevens worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Activiteiten die georganiseerd kunnen worden zijn bijvoorbeeld naschoolse activiteiten en Open Dagen. 

Op dit moment zijn er in de gemeente Woerden zeven brede scholen, waaronder scholen in Kamerik en Harmelen. Wilt u meer weten over Brede School Woerden, kijk dan op de website van Brede School Woerden

Voor meer informatie over de naschoolse activiteiten en de brede scholen, kunt u contact opnemen met de coördinator Miranda van der Heul - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.