Informatie Evenementen

Beweegteam Woerden organiseert elke schooljaar verschillende sportieve evenementen. Sommige evenementen zijn tijdens schooltijd, maar meestal vinden de evenementen buiten schooltijd plaats. Doel van de evenementen is het creëren van extra beweegmomenten en het enthousiast maken van kinderen om in hun vrije tijd te gaan bewegen. Voorbeelden van onze evenementen zijn: Junglefun, het Schoolvoetbaltoernooi voor jongens en meiden uit groep 8, de Koningsspelen, Indoor Speelfun, Pietengym en Aquafun.

Heb je een vraag over onze sportieve evenementen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Welzijn Woerden op 0348-421101.


Afdrukken

Het 1e Groene Hart Walking Football Toernooi

Op woensdag 13 september 2017 vindt het 1e Groene Hart Walking Football Toernooi plaats in Kamerik. 10 Walking Football teams strijden tijdens dit gezellige toernooi om de titel. Niet alleen regionale teams zijn aanwezig maar ook teams uit Amsterdam en Didam. Daarnaast zal ook FC Utrecht vertegenwoordigd zijn met 2 teams.

In de gemeente Woerden wordt door de voetbalverenigingen v.v. Kamerik en Sportlust sinds afgelopen jaar meegedaan aan Walking Football. Deze 2 teams zijn gastheren voor het evenement, in samenwerking met de voetbalvereniging Hertha uit Vinkeveen en het Beweegteam Woerden. 

Wat is walking football?

Walking Football is een aangepaste vorm van het reguliere voetbal. Er wordt gespeeld door 60-plussers op een kwart van een voetbalveld en kleine doeltjes van 3 bij 1 meter - met 6 spelers tegen 6. Men mag niet rennen, niet duwen en er zijn geen keepers. Deze aanpassingen maken het voor 60-plussers, die vanwege mogelijke fysieke beperkingen niet kunnen deelnemen aan het traditionele voetbal, weer mogelijk om een balletje te trappen.  Naast het sportieve element zijn de gezondheidswinst en het sociale aspect minstens zo belangrijk.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze nieuwe vorm van voetbal, kom dan zeker een kijkje nemen en de sfeer proeven van het senioren 60+ plus voetbal!

Het toernooi vindt plaats van 13.00 uur tot 16.30 uur.
Locatie: Voetbalvereniging v.v. Kamerik, Overstek 4, 3471 EJ Kamerik.

Meer informatie bij: Randy Schravendijk, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel: 0348 421101


Old Stars Utrecht toernooi 2

 

Afdrukken

Woensdag 14 juni is het weer Buitenspeeldag!

Als Beweegteam willen wij de Buitenspeeldag graag promoten in de Gemeente Woerden. Zo maken we spelen, sporten en bewegen nog zichtbaarder, zodat inwoners worden uitgedaagd om in beweging te komen én te blijven.

Hiervoor willen wij graag weten welke initiatieven er al liggen binnen de gemeente en met name op wijkniveau. Wij willen graag in contact komen met mensen of organisaties die activiteiten organiseren of willen gaan organiseren, zodat wij extra aandacht kunnen geven aan deze activiteiten.

Voor aanmelden van een activiteit en voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Buitenspeeldag logo 2