Informatie sportverenigingen

De combinatiefunctionarissen (CF's) van Beweegteam Woerden zijn naast het onderwijs actief bij diverse sportverenigingen binnen de gemeente Woerden. Taken van de CF's zijn onder andere het organiseren van kennismakingstrainingen, ledenwerving, veilig sportklimaat, gezonde kantine, opstellen trainingsplan, geven van scholingen aan kader en ondersteunen bij (technisch) beleid. 

Heeft u een verenigingsvraag of wilt u als vereniging ondersteuning van het Beweegteam? Klik op de onderstaande balk en vul het online aanvraagformulier voor verenigingen in. 

Blok Aanvraagformulier verenigingen

Het Beweegteam neemt uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en zal zo nodig contact met u opnemen.

Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met Katinka Meiborg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0348-421101.


Afdrukken

Staat jullie vereniging op beweegwijzerwoerden.nl?

Beweegwijzerwoerden.nl is een website met een zo volledig mogelijk overzicht van het Woerdense sport- en beweegaanbod. Met de beweegwijzer kunnen mensen een sport of een vereniging zoeken op basis van verschillende filters. Ook voor mensen met een beperking zijn er verschillende sporten te vinden. Mis je informatie op de site of wil je informatie aan laten passen? Geef dat dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij helpen graag jullie sportaanbod zichtbaar en compleet te maken.

beweegwijzer

Afdrukken

Nieuwsbrief voor sportverenigingen

Via een periodieke nieuwsbrief informeren we de sportverenigingen over sportieve onderwerpen, zoals de aankondiging van evenementen, gemeentelijke informatie, best practices van verenigingen of leuke activiteiten. Klik hier voor een voorbeeld van de Nieuwsbrief voor Sportverenigingen (bestand opent in pdf)


Bent u een sport- of beweegaanbieder in gemeente Woerden en ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..