Doe je mee aan de ontwerpwedstrijd voor het Sjors-boekje?

Voor komend schooljaar zijn we inmiddels druk bezig met het vormgeven en inplannen van een geweldig leuk cursusaanbod voor het 6e seizoen van “Sjors, ontdek je talent!”.  Ook dit jaar maken we van dit aanbod een handig Sjors-boekje. Deze is natuurlijk niet compleet zonder toffe voorkant! De voorkant (kaft) van het boekje kreeg altijd een mooie tekening gemaakt door één van de leerlingen uit de gemeente Woerden.  Dit jaar willen we kinderen én klassen de mogelijkheid geven om, naast hun tekentalent, nog meer verschillende talenten hiervoor in te zetten. Daarom maken we er dit jaar een ontwerpwedstrijd van! 🎨📸🖌✂️

𝗠𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗱𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗱

Dit jaar hoeft het dus geen tekening meer te zijn (mag natuurlijk wel!), maar ontvangen we graag van iedere basisschool uit de gemeente Woerden een creatieve of sportieve inzending van een leerling of een hele klas. Naast een tekening, mag het ook een poster zijn die grafisch is vormgegeven, een foto van een Sjors-klassen knutsel, een stoepkrijt-tekening op het schoolplein, een foto van leerlingen die iets uitbeelden of iets anders!

De inzending mag voor maandag 19 juni digitaal worden ingezonden naar sjors@beweegteamwoerden.nl.

𝗛𝗼𝗲 𝗸𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝗺𝗲𝗲𝗱𝗼𝗲𝗻?

De wensen voor de tekening zijn:
🔸Het is in de lengte gemaakt
🔸AVG-proof
🔸Foto in hoge resolutie verzonden
🔸Het ontwerp is kleurrijk
🔸Het ontwerp heeft iets te maken met Sjors, ontdek je talent!
Mochten er meerdere inzendingen zijn per klas; graag los per stuk aanhechten/mailen in plaats van in 1 bestand. Inleveren mag natuurlijk ook. Dit kan op het kantoor van het Beweegteam Woerden, zij – ingang Jan Steenstraat 102 (in basisschool de Kring), neem hiervoor wel even contact op via info@beweegteamwoerden.nl aangezien niet elke dag iemand op kantoor aanwezig is. Doe dit ook voor uiterlijk 19 juni a.s. en vermeld natuurlijk de naam, groep en de school van de inzender.
𝘼𝙡𝙨 𝙖𝙡𝙡𝙚 𝙤𝙣𝙩𝙬𝙚𝙧𝙥𝙚𝙣 𝙗𝙞𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙯𝙞𝙟𝙣
Foto’s van de inzendingen worden geplaatst op www.DoeMeeInWoerden.nl waarna er gestemd kan worden tot maandag 26 juni 15.00 uur. Om 15.00 uur is dan ook direct de winnaar bekend. Wij nemen telefonisch contact op met de winnende school en communiceren dit ook via onze social media-accounts op Facebook en Instagram.
𝗪𝗮𝘁 𝗸𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝘄𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻?
De winnaar van deze Sjors-ontwerpwedstrijd wint een mooie prijs voor de hele klas en krijgt komend schooljaar het allereerste boekje uitgereikt van de wethouder, met natuurlijk zijn/haar/hun creatie op de voorkant!
Veel plezier en we zien jullie ontwerpen graag verschijnen!