Doe je mee aan de tekenwedstrijd voor het nieuwe Sjors-boekje?

Voor komend schooljaar zijn we inmiddels druk bezig met het vormgeven en inplannen van een geweldig leuk cursusaanbod voor het 7e seizoen van ‘Sjors, ontdek je talent!’. Ook dit jaar maken we van dit aanbod een handig Sjors-boekje. Deze is natuurlijk niet compleet zonder toffe voorkant! Voor de voorkant van het boekje zijn we weer op zoek naar een mooie tekening, gemaakt door één van de leerlingen uit de gemeente Woerden. Dit jaar willen we de kinderen wederom de mogelijkheid geven om hun tekentalent te laten zien! 

𝗠𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗱𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗱

Dit jaar ontvangen we graag van iedere basisschool uit de gemeente Woerden een creatieve of sportieve inzending van een leerling of een hele klas.

De inzending mag voor maandag 24 juni digitaal worden ingezonden naar sjors@beweegteamwoerden.nl.

𝗛𝗼𝗲 𝗸𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝗺𝗲𝗲𝗱𝗼𝗲𝗻?

De wensen voor de tekening zijn:
🔸Het is in de lengte gemaakt
🔸Foto van de tekening wordt in hoge resolutie verzonden
🔸De tekening is kleurrijk
🔸De tekening heeft iets te maken met ‘Sjors, ontdek je talent!’
Mochten er meerdere inzendingen zijn per klas; graag los per stuk aanhechten/mailen in plaats van in 1 bestand. Inleveren mag natuurlijk ook. Dit kan op het kantoor van het Beweegteam Woerden, zij – ingang Jan Steenstraat 102 (in basisschool de Kring). Doe dit ook voor uiterlijk 24 juni a.s. en vermeld natuurlijk de naam, groep en de school van de inzender.
𝘼𝙡𝙨 𝙖𝙡𝙡𝙚 𝙤𝙣𝙩𝙬𝙚𝙧𝙥𝙚𝙣 𝙗𝙞𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙯𝙞𝙟𝙣
Foto’s van de inzendingen worden geplaatst op www.DoeMeeInWoerden.nl waarna er gestemd kan worden van dinsdag 25 juni tot maandag 1 juli om 15.00. Om 15.00 uur is dan ook direct de winnaar bekend. Wij nemen telefonisch contact op met de winnende school en communiceren dit ook via onze social media-accounts op Facebook en Instagram.
𝗪𝗮𝘁 𝗸𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝘄𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻?
De winnaar van deze Sjors-tekenwedstrijd wint een mooie prijs voor de hele klas en krijgt komend schooljaar het allereerste boekje uitgereikt van de wethouder, met natuurlijk zijn/haar/hun creatie op de voorkant!

Veel plezier en we zien jullie tekeningen graag verschijnen!