Een nieuwe activiteitengids voor alle Woerdenaren van 55+

In de gemeente Woerden worden talloze activiteiten georganiseerd voor 55-plussers. Beweegteam Woerden heeft de activiteiten van 42 verschillende organisaties gebundeld in een nieuwe activiteitengids. De gids staat vol sportieve, creatieve, muzikale, sociale, leerzame en andere leuke activiteiten en workshops, waar u aan mee kunt doen om meer te bewegen, anderen te ontmoeten, iets te doen of iets te leren. Dit kan veelal gratis of tegen een kleine vergoeding. Zo kunnen alle Woerdenaren, Kamerikers, Zegvelders en Harmelenaren van 55 jaar en ouder laagdrempelig hun interesses (verder) uitbreiden, weer een oude hobby oppakken of juist iets nieuws leren!  

Feestelijke uitreiking van de activiteitengids

Het allereerste exemplaar van de activiteitengids is donderdagochtend 23 februari om 11 uur uitgereikt aan wethouder Mariëtte Pennarts-Pouw, wethouder van het Sociaal Domein van de gemeente Woerden, tijdens de activiteit ‘De Derde Helft’ bij Tennisvereniging Cromwijck in Woerden.

De wethouder beschrijft in het voorwoord van het boekje dat zij zelf ook regelmatig beweegt en dit graag samen doet met anderen. Dit helpt haar om het vol te blijven houden en zich goed, gezond en fit te blijven voelen. Ze hoopt dan ook dat veel Woerdenaren een activiteit vinden die bij hen past en dat zij op een positieve manier met hun gezondheid aan de slag gaan.

Wilt u ook een boekje hebben?
Wilt u een boekje ontvangen, dan kunt u deze ophalen bij één van de 4 bibliotheken, bij de zwembaden in Woerden en Harmelen, bij de receptie van gemeente Woerden, Het Klooster, Dorpshuis Harmelen, Stichting Activiteitenhuis Kamerik, Stichting Welzijn Zegveld, De Huiskamer Naast de Koe (ingang Bibliotheek), De Plint, Wijkcentrum Molenvliet of bij één van de aanbieders van activiteiten.
Wilt u een boekje ophalen bij het kantoor van Beweegteam Woerden (Jan Steenstraat 102), dan kunt u vooraf mailen naar info@beweegteamwoerden.nl of bellen naar 06-58772402 (maandag t/m donderdagochtend) om een geschikt moment af te spreken.
U kunt ook contact opnemen met Thuishuis Woerden (
info@thuishuiswoerden.nl / 06–83405125) als u het boekje wilt ophalen op het kantoor (Kuipersweg 10) of thuis wilt laten bezorgen.  

Wilt u het boekje digitaal inzien, kijk dan op www.DoeMeeInWoerden.nl.

 

Voldoende keus voor iedereen! 

Aquarobic, korfballen, meehelpen in de Dorpstuin, Engelse les, klaverjassen, schilderen, basketbal, biljarten, improvisatietheater, haken, bridgen, Pilates, koffie-ochtenden, iets nieuws starten, schaken, spelletjesmiddagen, yoga, volleybal, wandelen, Zumba…. In onze gemeente kunnen door 55-plussers waanzinnig veel verschillende dingen worden gedaan bij ruim 40 verschillende aanbieders. Het mooie is: dankzij DoeMeeInWoerden kan iedereen daar heel makkelijk kennis mee maken

U kunt zich nog het hele jaar 2023 inschrijven!

U kunt zich inschrijven voor zoveel activiteiten als u zelf wilt. Het inschrijven gebeurt via de website www.DoeMeeInWoerden.nl. Inschrijven kan het hele jaar door. Het actuele aanbod is altijd online te vinden.