• >

Daag jezelf uit en ontdek je talent in 2020!

Alle leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs in de gemeente Woerden kunnen in 2020 weer meedoen aan tal van uitdagende, sportieve, creatieve en andere leuke activiteiten via verschillende projecten: ‘Sjors, ontdek je talent!’ voor basisschoolleerlingen en ‘Try Out’ voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Leerlingen kunnen nog het hele schooljaar deelnemen aan de activiteiten, die vaak gratis of tegen een kleine vergoeding, worden aangeboden.

Beide projecten worden gefinancierd door de gemeente Woerden en uitgevoerd door Beweegteam Woerden in samenwerking met diverse partners zoals Buurtwerk, Kuvo, het Klooster en sportverenigingen. Het doel van ‘Sjors, ontdek je talent!’ en ‘Try Out’ is om alle leerlingen uit Woerden, Kamerik, Zegveld en Harmelen de kans te geven op een laagdrempelige manier hun interesses en talenten te ontdekken. De sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn!

Voldoende keus voor iedereen!

De projecten bieden sportieve, culturele, creatieve, technische én natuurlijke workshops waaraan leerlingen, vaak gratis of tegen een geringe eigen bijdrage, kunnen deelnemen gedurende het hele schooljaar. Een greep uit het diverse aanbod: 3D tekenen, biljarten, circusactiviteiten, fotografie, games programmeren, graffiti, schieten bij een schietvereniging, g-gymnastiek, honkbal, jiu-jitsu, kanoën, duiken, freerunnen en nog veel meer! Kortom: er is keus genoeg voor alle jeugd van jong tot oud!

Schrijf je in via www.inwoerden.nl

Het activiteitenaanbod is voor de basisschoolleerlingen opgenomen in een kleurrijk Sjors-boekje en in de Sjors-app. De Try Out-brochures zijn in het voortgezet onderwijs digitaal verspreid onder alle leerlingen en besproken in de mentorlessen. Ook is er voor deze doelgroep een filmpje gemaakt waarin het project verder wordt toegelicht (zie https://www.youtube.com/watch?v=mJDq-3WFNog) . Door de communicatie in het voortgezet onderwijs digitaal te laten verlopen, is een duurzame keuze gemaakt en zo wordt de hoeveelheid zwerfvuil in en rond de school beperkt.

Kijk voor het totale en actuele Sjors-aanbod op de website www.sjorsinwoerden.nl en voor Try Out op www.tryoutinwoerden.nl .

Kinderen mogen zich nog het hele schooljaar inschrijven voor zoveel activiteiten als zij zelf willen. Het inschrijven gebeurt via de websites en via de Sjors-app.

0
0
0
s2sdefault
Clear filters

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media