• >

Nieuwe Sjors-aanbieders gezocht!

 Welke talenten en/of kennis heb jij in huis en zou jij graag willen delen met de Woerdense jeugd?

Sjors gaat komend schooljaar alweer voor de derde keer van start! ‘Sjors’ wordt in de gemeente Woerden uitgevoerd door Brede Scholen Woerden en Beweegteam Woerden in samenwerking met het Kuvo, het Klooster en bijna 60 verschillende aanbieders, die samen meer dan 300 verschillende activiteiten aanbieden gedurende het hele schooljaar. Het succesvolle programma bereikt jaarlijks gemiddeld 1700 basisschoolleerlingen uit Woerden, Kamerik, Harmelen en Zegveld.

De kinderen kunnen hun talenten ontdekken door middel van allerlei cursussen op het gebied van sport, muziek, theater, techniek, natuur etc. Ze kunnen leren koken, programmeren, timmeren, dansen, muziek maken en nog veel meer! Voor het totale aanbod, kijk op de website www.sjorsinwoerden.nl

De cursussen sluiten zo veel mogelijk aan op de schooltijden en vinden plaats in ruimtes van de scholen of van de (sport)verenigingen. De kinderen worden bij deze activiteiten begeleid door deskundige docenten. De Sjors-docenten laten de kinderen hun talenten ontwikkelen, plezier beleven bij het aanleren van nieuwe vaardigheden en ze dragen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen.

Om dit programma voor de kinderen in de hele gemeente Woerden te kunnen realiseren willen we met zoveel mogelijk verschillende aanbieders samenwerken!

Ben jij zo’n deskundige docent, maar ben je nog geen Sjors-aanbieder? En lijkt het je leuk om jouw talent, kennis en enthousiasme over een activiteit te delen met leerlingen? Dan komen we graag in contact met jou!

Wat zoeken wij? 
We zoeken voor het nieuwe schooljaar 2020-2021 zelfstandige, flexibele en gemotiveerde docenten, die ervaring hebben in het lesgeven aan kinderen en in het bezit zijn van een VOG (of bereid zijn om die aan te vragen). Wij zijn specifiek op zoek naar docenten op het gebied van nieuwe media (bv. bloggen, vloggen, videobewerking, computervaardigheden), techniek (zoals timmeren, programmeren, 3D printen en elektriciteit) en muziek (DJ, eigen tracks maken en instrumenten bespelen).

Wil jij volgend schooljaar ook een activiteit aanbieden in Sjors of wil je meer informatie?
Lees de brief voor de aanbieders. Klik hier. 
Of neem contact op met Miranda van der Heul, coördinator Brede Scholen Woerden, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-520 87 706.

0
0
0
s2sdefault
Clear filters

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media