• >

De Sjors-inschrijvingen gaan weer van start!

“Sjors, ontdek je talent!” voor de derde keer in de gemeente Woerden

Deze week krijgen alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Woerden het boekje “Sjors, ontdek je talent!” van hun school. In dit boekje staan sportieve, creatieve, natuurlijke en technische activiteiten en workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om kennis te maken en mee te doen met één of meerdere activiteiten. '
Sjors, ontdek je talent!' is al jarenlang een succesvol sport- en cultuurstimuleringsprogramma in het Woerdense basisonderwijs. In dit project, dat wordt gefinancierd door de gemeente Woerden, werken het Beweegteam en de basisscholen van Woerden samen met het KUVO, het Klooster, sportverenigingen en veel andere verschillende aanbieders. Samen geven zij alle basisschoolleerlingen de kans om laagdrempelig hun interesses en talenten te ontdekken. Dit kan heel vaak gratis of tegen een kleine vergoeding.

Feestelijke uitreiking van het Sjors-boekje

Het veelzijdige activiteitenaanbod is opgenomen in het kleurrijke Sjors-boekje en in de Sjors-app. Het allereerste exemplaar van het Sjors-boekje is maandagmiddag om 13.00 uur uitgereikt door wethouder George Becht aan de winnares van de tekenwedstrijd: Sonia, van basisschool Willem van Oranje. De tekening van Sonia is gebruikt voor de voorkant van de ruim 5000 boekjes. Naast dit 'officiële' moment had Sonia ook een freerunclinic van Fast Forward Sports gewonnen voor de hele klas.

Voldoende keus voor iedereen!
In het Sjors-boekje staan sportieve, creatieve, technische én natuurlijke workshops waaraan leerlingen, vaak gratis of tegen een geringe eigen bijdrage, kunnen deelnemen gedurende het hele schooljaar.

De kinderen hebben de keuze uit allerlei activiteiten bij ruim 60 verschillende aanbieders zoals hockey, honkbal, free runnen, kleutergym, korfbal, majorette, snorkelen, taekwondo, (tafel)tennis, volleybal, yoga, atletiek, waterpolo maar ook muziek maken, graffiti, glasmozaïeken, houtbewerken, kinderwetenschap, koken, mode, musical, programmeren van een mini-robot, schaken, sleutelen aan brommers, circus, Engels, DJ-en, tekenen en schilderen en nog veel meer. Kortom: er is keus genoeg voor alle Woerdense talentjes!

Kinderen kunnen zich vanaf 14 oktober 15.00 uur inschrijven voor zoveel activiteiten als zij zelf willen. Het inschrijven gebeurt via de kindvriendelijke website www.sjorsinwoerden.nl of via de Sjors-app. Inschrijven kan het hele schooljaar door, maar vol =vol! Het actuele aanbod is altijd online te vinden.

Ook de ouders/verzorgers kunnen het boekje thuis met de kinderen bespreken en het aanbod bekijken. Hiervoor hebben we speciale 'Gezinspraatjes' die je hieronder ziet. 
De scholen krijgen van ons ook de 'Klassenpraatjes' toegestuurd en de Sjors-poster. 
Ook is er een leuk kort Sjors-filmpje, wat gebruikt kan worden om het aanbod goed onder de aandacht te brengen bij de kinderen, zie https://www.inwoerden.nl/video 

Kun je niet langer wachten en wil je nu alvast een kijkje nemen in het Sjors-boekje? 
Klik dan hier: https://www.cultuurensportstimulering.nl/Woerden-2020-2021/Woerden-2020-2021.html?reload=1600781160457#page=1

Gezinspraatje Woerden

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media