• >

Vanaf 26 oktober is de Speelgarage op maandagmiddag, ipv woensdag

De Speelgarage is een garage in de Hobbemastraat. De garage is beschikbaar gesteld door GroenWest en staat vol met buitenspeelgoed, van steps tot skelters, van ballen tot skeelers, van frisbees tot tennisrackets. Voor ieder kind wat wils! De activiteiten bij de Speelgarage zijn vrij toegankelijk voor de kinderen uit de Hobbemastraat en hebben een open karakter.

Tot de herfstvakantie 2020 werd de Speelgarage altijd op woensdag gehouden, omdat dit goed uitkwam met de roosters van de basisscholen en de kinderen op woensdagmiddag vrij waren. Sinds de invoering van de continuroosters zijn de kinderen ook op andere dagen 's middags vrij. 

Omdat de groep kinderen steeds groter wordt, hebben wij ervoor gekozen om stagiairs in te gaan zetten om te helpen bij de begeleiding van de kinderen. Dit heeft tot gevolg dat de Speelgarage niet meer op woensdagmiddag kan worden gehouden, maar voortaan op maandagmiddag zal zijn. Met ingang van 26 oktober 2020 kunnen de kinderen elke maandagmiddag tussen 14.30 uur en 16.00 uur met het speelgoed komen spelen. 

Heeft u vragen over de Speelgarage? Neem dan contact op met onze collega Imke van der Meer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

website poster speelgarage oktober 2020

 

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media