Gaan jullie ook lekker aan de slag tijdens de Landelijke Opschoondag?

februari 14, 2019

Op zaterdag 23 maart is de 17e Landelijke Opschoondag. Dan organiseren mensen door het hele land opschoonacties om hun buurt of straat schoon te maken. Als spor

INSCHRIJVEN VOORJAARSVAKANTIE 2019

februari 12, 2019

In de voorjaarsvakantie organiseert het Beweegteam weer verschillende activiteiten voor kinderen uit de groepen 1 t/m 8 van de basisschool.   Woerden: M

Een nieuwe koers voor Welzijn Woerden

februari 05, 2019

PERSBERICHT Woerden, 5 februari 2019 Betreft: Welzijn Woerden heeft afspraken gemaakt met de gemeente over een nieuwe koers   Beste relatie,  De

Woerden In Balans start met valpreventieprogramma

januari 04, 2019

Vallen bij oudere mensen is een groot gezondheids- en maatschappelijk probleem. De gevolgen voor de gezondheid en mobiliteit zijn groot. Woerden in Balans is ee

Wandelgroepen in Woerden

december 19, 2018

In onderstaand overzicht  ziet u de diverse wandelgroepen in Woerden. Mocht u betrokken zijn bij een groep die nog niet is genoemd, vernemen we dat graag.

Woerden In Balans start met valpreventieprogramma

Vallen bij oudere mensen is een groot gezondheids- en maatschappelijk probleem. De gevolgen voor de gezondheid en mobiliteit zijn groot. Woerden in Balans is een samenwerkingsverband van gezondheidscentra, fysio-/ergotherapeuten en Welzijn Woerden die samen trachten het vallen van ouderen in Woerden te verminderen. Zij start in januari 2019 met In Balans.

In Balans is een groepsprogramma met als doel het voorkomen van valongevallen bij senioren (65+) door middel van bewustwording van risicofactoren en verbetering van balans, mobiliteit en toename van zelfvertrouwen en ontspanning. De cursus In Balans voor ouderen bestaat uit voorlichting en een beweegprogramma.

Woont u zelfstandig en voelt u zich onzeker op de been tijdens het lopen, bent u bang om te vallen en/of bent u al vaker gevallen dan is In Balans iets voor u!

Op vrijdag 11 januari 2019 is er een informatie bijeenkomst van 15. 30 tot 17.00 uur in het Brediushonk, Kievitstraat 40, Woerden.
De training zal dan twee weken later van start gaan op 25 januari en zal in totaal 13 weken duren: 2 keer per week op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag.

U kunt zich opgeven voor In Balans via Maarten Stiggelbout van Welzijn Woerden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-34443230.

0
0
0
s2sdefault

Kies je Sport

Op zoek naar sport- en beweegaanbod wat bij jou past?

Zoek hier jouw sport!

Social Media

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!