• Welkom>
    Welkom
    op de website van het beweegteam

Uitnodiging Kick-Off Sportakkoord Woerden maandagavond 9 december 2019

Beste sportaanbieder, zorg-, welzijns-, onderwijs instelling, bedrijf of inwoner,

Er zijn kansen voor het sport en bewegen in Woerden! We nodigen jullie uit om samen met de gemeente Woerden een Lokaal Sportakkoord op te stellen.

Doet u ook mee?

Met het Lokaal Sportakkoord maken we afspraken over de ambities voor het sport en bewegen in Woerden, Kamerik, Zegveld en Harmelen. Het is een plan van en voor alle inwoners, verenigingen en instellingen, die zich wil inzetten voor een goed en gevarieerd sport- en beweegaanbod.

Er gebeuren al veel goede dingen op het gebied van sport en bewegen in de gemeente Woerden, maar wat kan anders en/of beter? Wil jouw vereniging/ organisatie samenwerken met partners in de wijk, maar weet je niet hoe? Zoek je nieuwe leden? Heb je goede ervaringen met een sport- of beweegactiviteit en wil je dat graag delen? etc. Denk en praat mee over de toekomst van de sport en de sportclubs en meld je aan voor de kick-off.

Kick-off: kennis, ervaring en ideeën delen met elkaar!

Het Lokaal Sportakkoord maken we samen met partners uit verschillende sectoren. Ook u/uw organisatie willen we daarom graag uitnodigen!

Datum: Maandagavond 9 december
Locatie: Kantine Sportlust’46, Waardsedijk 31, Woerden
Tijd: 19.45 – 22.00 uur

Tijdens de kick-off geven we tekst en uitleg over de regeling en inventariseren we samen de eerste ideeën, kansen en uitdagingen om te komen tot een Lokaal Sportakkoord voor Woerden.

Sportformateurs

Wij, Bas van der Heijden en Cindy Oosterga, zijn door de gemeente Woerden aangesteld als sportformateurs. We zijn onafhankelijke procesbegeleiders en helpen bij het maken van concrete afspraken.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de kick-off. Kunt u er op 9-12 niet bij zijn, maar wilt u wel op de hoogte worden gehouden en misschien in een later stadium alsnog aanhaken? Laat het dan weten via bovenstaande link.

Tot 9 december in Woerden.

Met sportieve groet,
mede namens de gemeente
Bas en Cindy

 

Nationaal Sportakkoord
Het Rijk heeft in 2018 samen met “de sport”, de gemeenten en maatschappelijk betrokken partners een
Nationaal Sportakkoord gesloten met als hoofddoel om zoveel mogelijk mensen met plezier te laten sporten en bewegen. Het sportakkoord is gericht op versterking van de sport en benutting van de
maatschappelijke kracht er van. Overal in Nederland krijgt dit nu navolging en wordt er aan lokale en regionale sportakkoorden gewerkt.
Zo ook in Woerden!

Contactgegevens
Heeft u vragen over het Lokale Sportakkoord van Woerden? Neem dan contact op met de sportformateurs:
Bas van der Heijden, e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cindy Oosterga, e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u deze uitnodiging printen?
Klik hier voor de pdf-versie van de uitnodiging 

0
0
0
s2sdefault
Grid view
List view
Clear filters

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media