• >

Uitnodiging herstart Lokaal Sportakkoord

Op 12 november is onderstaande uitnodiging naar alle betrokkenen van het lokale Sportakkoord verzonden. 

Beste, 

In het voorjaar hebben sportverenigingen, sportaanbieders, liefhebbers en kenners met elkaar samen gewerkt aan de totstandkoming van het Lokaal Sportakkoord Woerden. Een geweldige prestatie op zich maar ook een uniek en bijzonder proces. Uniek door de brede vertegenwoordiging van niet alleen betrokkenen uit de Woerdense sportwereld maar ook uit het brede maatschappelijke veld in Woerden.

Het proces was bijzonder door de uitbraak van Corona. Door de lockdown hebben niet alle overleggen meer plaats kunnen vinden zoals gepland en heeft het proces een wat stil einde gekend. Stiller dan verdiend. Het is nu echter tijd om de draad weer op te pakken en met nieuwe energie weer aan de slag te gaan met het Sportakkoord.

Graag nodig ik u uit om op 8 december met elkaar verder te praten over het Lokaal Sportakkoord van de gemeente Woerden. Het doel van deze avond is om met elkaar vast te stellen waar we nu staan met betrekking tot het Sportakkoord, met elkaar te verkennen hoe we de plannen van het papier in de praktijk krijgen en na te denken over een feestelijke, coronaproof ondertekening van het definitieve sportakkoord (zie de bijlage voor het definitieve document).

De avond start om 20:00 uur. Het precieze programma werken we nog uit en ontvangt u in de week voorafgaand aan de bijeenkomst. Met het oog op de maatregelen betreft het een digitale bijeenkomst waarvoor u een Microsoft Teams link zal ontvangen. Mocht u in de aanloop naar de avond nog vragen hebben dan kunt u mailen naar Thomas Hoogendoorn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ik hoop u allen te zien op 8 december.

Met vriendelijke groet,

Arjan Noorthoek
Wethouder Sport

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media