• >

Herstart en ondertekening Lokaal Sportakkoord

Op dinsdag 8 december is het Lokaal Sport Akkoord (LSA) ondertekend door meer dan 35 sportaanbieders in Woerden. Omdat het fysiek helaas niet mogelijk was om bij elkaar te komen vanwege de corona maatregelen, is het akkoord digitaal ondertekend waarbij de deelnemers symbolisch hun pen voor de camera hebben laten zien.

Het LSA Woerden is onderdeel van het Nationaal Sportakkoord, een initiatief van het ministerie van VWS samen met de sport, gemeenten en maatschappelijk betrokken partners. Doel van het akkoord is zoveel mogelijk mensen met plezier te laten sporten en bewegen.

Ons lokale akkoord kent 4 deelakkoorden:
· Structurele samenwerking sport- en beweegaanbieders
· Sportaccommodaties en beweegvriendelijke omgeving
· Vaardig bewegen voor (jonge) kinderen
· Werving en behoud van senioren

In de digitale bijeenkomst zijn per deelakkoord de aanvoerder(s), spelers en supporters besproken. In januari zullen wij contact opnemen met de aanvoerders om de agenda voor de volgende deelsessies op te stellen. Via deze nieuwsbrief en onze website zult u over de programma's worden geïnformeerd.

Het LSA is een levend document, meedenken en meedoen is binnen alle deelakkoorden altijd mogelijk! 

Heeft u interesse om deel te nemen of meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op met Rita Zwiers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media