Vereniging in de school

Wat is er leuker dan dat een ''echte trainer'' van een sportvereniging bij jou in de klas komt om een bepaalde sport aan te bieden? Bij 'Vereniging in de school' worden sportverenigingen en scholen aan elkaar gekoppeld en geeft de sportvereniging een clinic aan de leerlingen. De school haalt zo een professional in huis en de sportvereniging probeert leerlingen enthousiast te maken voor de sport.

De lessen hoeven overigens niet altijd op de school zelf te worden gegeven. In het primair onderwijs is dit wel aan te raden, in verband met de veiligheid van de kinderen. Maar in het voortgezet onderwijs kan de sportvereniging ook met de school afspreken om de lessen op de eigen sportlocatie te geven en mogelijk ook op een ander tijdstip, bijvoorbeeld buiten de reguliere schooltijden. 

De onderstaande verenigingen hebben bij ons aangegeven dat ze ervoor open staan om benaderd te worden door de scholen om clinics te verzorgen. Scholen kunnen zelf contact opnemen met de genoemde contactpersonen, om de mogelijkheden te bespreken. 

Vereniging Contactpersoon  Mailadres
Basketbalvereniging Blue Drakes Jeroen Nap Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bootcamp voor mij Jan Horstink  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tafeltennisvereniging Woerden Edwin Deisting Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Taekwon-Do IN NAE DO KWAN Sahyun James & Boosabum Liesbeth Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Duikteam Woerden Ad Vernet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tennisvereniging TV Cromwijck Wesley Quispel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Biljartvereniging Acquit  Ron Langereis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
TumbleTime Luchtacrobatiek
(voorwaarde dat er 4 ophangpunten in de
zaal zijn en dikke matten)
Inge Haidar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Casca Dura Academy - Capoeira
Braziliaanse vechtkunst; mix van gevecht, acrobatiek, muziek
Rianne Furtado Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Salsation (Latin Dansfitness-programma)  Liesbeth de Jonge Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Ken jij ook nog een goede trainer die wel clinics zou kunnen verzorgen of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met onze collega Linda van Amerongen - Oskam, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

trainersvoordeklas

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media