Vereniging in de school

Wat is er leuker dan dat een ''echte trainer'' van een sportvereniging bij jou in de klas komt om een bepaalde sport aan te bieden? Bij 'Vereniging in de school' worden sportverenigingen en scholen aan elkaar gekoppeld en geeft de sportvereniging een clinic aan de leerlingen. De school haalt zo een professional in huis en de sportvereniging probeert leerlingen enthousiast te maken voor de sport.

De lessen hoeven overigens niet altijd op de school zelf te worden gegeven. In het primair onderwijs is dit wel aan te raden, in verband met de veiligheid van de kinderen. Maar in het voortgezet onderwijs kan de sportvereniging ook met de school afspreken om de lessen op de eigen sportlocatie te geven en mogelijk ook op een ander tijdstip, bijvoorbeeld buiten de reguliere schooltijden. 

De onderstaande verenigingen hebben bij ons aangegeven dat ze ervoor open staan om benaderd te worden door de scholen om clinics te verzorgen. Scholen kunnen zelf contact opnemen met de genoemde contactpersonen, om de mogelijkheden te bespreken. 

Vereniging Contactpersoon  Mailadres
Atletiekvereniging AV Clytoneus Lennart Kleinjans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Basketbalvereniging Blue Drakes Jeroen Nap Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Beter Bewegen Oefentherapie Annika van der Vliet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Biljartvereniging Acquit (bij voorkeur op eigen locatie)  Ron Langereis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bootcamp By Voorn Kafel Voorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bootcamp Saskia van den Brink Saskia van den Brink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bootcamp voor kids Miranda van Spijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bootcamp voor mij Jan Horstink  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coachen in Contact - combinatieles boksen/yoga of alleen yoga (voor groep 8) Anne Boumans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Casca Dura Academy - Capoeira
Braziliaanse vechtkunst; mix van gevecht, acrobatiek, muziek
Rianne Furtado Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Dansschool Attitude '54 (tegen vergoeding + kleine groep) Lisa van den End Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Duikteam Woerden Ad Vernet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fast Forward Sports - freerunnen Pepe Pont Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Fitness Fit 2 Go Woerden  Wouter Worst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Fitness Randolf van Wijngaarden (personal trainer) Randolf van Wijngaarden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Fitness Sol Sport Woerden Peyman Nematipoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Fitness VEPT - boksen + coaching Arjan van Eerten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Korfbalvereniging SDO Kamerik Frank-Anne Burggraaf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Korfbalvereniging Thor Harmelen Judith Kok Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Korfbalvereniging WKV Reflex  Steffan Polderman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Majorette Excelsior Woerden Wendy  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Hockeyvereniging MHC Woerden Razwan Ahmed Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Salsation - Latin Dansfitness-programma Liesbeth de Jonge Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Saskia's Dansschool Saskia van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Schaakclub Woerden Jan Pool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Sportcentrum Woerden - boksen, kickboksen, thaiboksen (tegen vergoeding) Ramis Ghisyawan iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Squash Active (alleen bovenbouw) Michel Lindner Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Taekwon-Do IN NAE DO KWAN Sahyun James & Boosabum Liesbeth Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tafeltennisvereniging Woerden (bij voorkeur op eigen locatie) Edwin Deisting Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tennisvereniging LTC Kamerik Map Brouwer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tennisvereniging TV Cromwijck Wesley Quispel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tennisvereniging VEP Femke Six-Dijkstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
TumbleTime Luchtacrobatiek
(voorwaarde dat er 4 ophangpunten in de
zaal zijn en dikke matten)
Inge Haidar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voetbalvereniging SCH '44 Harmelen Willem Boot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Volleybalvereniging VTC Woerden Mevr. Vrolijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Watersportvereniging Woerden (mits voldoende vrijwilligers) Gert-Jan Kootstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Ken jij ook nog een goede trainer die wel clinics zou kunnen verzorgen of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met onze collega Linda van Amerongen - Oskam, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

trainersvoordeklas

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media