Vereniging in de school

Wat is het een leuke afwisseling van de lessen op school, als er eens een andere docent voor de klas staat! Een ''echte trainer'' van een sportvereniging die zijn eigen sport komt geven en met enthousiasme en passie voor zijn sport, zijn eigen verhaal staat te vertellen... dat maakt echt indruk! Bij 'vereniging in de school' worden sportverenigingen en scholen aan elkaar gekoppeld en geeft de sportvereniging een clinic  of workshop aan de leerlingen. De school haalt zo een professional in huis en de sportvereniging probeert leerlingen enthousiast te maken voor de sport. 
De lessen hoeven overigens niet altijd op de school zelf te worden gegeven. In het voortgezet onderwijs kan de sportvereniging ook met de school afspreken om de lessen op de eigen sportlocatie te geven en mogelijk ook op een ander tjdstip, dan alleen binnen de reguliere schooltijden. 

Ken jij ook nog een goede trainer die wel clinics zou kunnen verzorgen of wil je maar informatie? Neem dan contact op met onze collega Stephan Hoes

0
0
0
s2sdefault

Kies je Sport

Op zoek naar sport- en beweegaanbod wat bij jou past?

Zoek hier jouw sport!

Social Media