Vereniging in de school

Wat is het een leuke afwisseling van de lessen op school, als er eens een andere docent voor de klas staat! Een ''echte trainer'' van een sportvereniging die zijn eigen sport komt geven en met enthousiasme en passie voor zijn sport, zijn eigen verhaal staat te vertellen... dat maakt echt indruk! Bij 'Vereniging in de school' worden sportverenigingen en scholen aan elkaar gekoppeld en geeft de sportvereniging een clinic of workshop aan de leerlingen. De school haalt zo een professional in huis en de sportvereniging probeert leerlingen enthousiast te maken voor de sport. 
De lessen hoeven overigens niet altijd op de school zelf te worden gegeven. In het primair onderwijs is dit waarschijnlijk wel handiger, in verband met de veiligheid van de kinderen. Maar in het voortgezet onderwijs kan de sportvereniging ook met de school afspreken om de lessen op de eigen sportlocatie te geven en mogelijk ook op een ander tijdstip, bijvoorbeeld buiten de reguliere schooltijden. 

De onderstaande verenigingen hebben bij ons aangegeven dat ze ervoor open staan om benaderd te worden door de scholen om clinics te verzorgen. Scholen kunnen zelf contact opnemen met de genoemde contactpersonen om de mogelijkheden te bespreken.

Vereniging  Contactpersoon  Mailadres
Basketbalvereniging Blue Drakes Jeroen Nap  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Biljartvereniging Acquit Ron Langereis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bootcamp voor de jeugd Miranda van Spijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bootcamp voor mij Jan Horstink  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coachen in Contact (combinatie les boksen/yoga
of alleen yoga; zie 'Expressieles')
Anne Boumans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Duikteam Woerden Ad Vernet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Frisbee Woerden Bestuur van Frisbee Woerden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Majorette Excelsior Woerden Wendy Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Mixed Hockey Club Woerden (MHC Woerden) Razwan Ahmed Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Salsation (Latin Dansfitness-programma) Liesbeth de Jonge   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Schaakclub Woerden  Jan Pool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
SDO Kamerik Korfbal Rogier de Kwaasteniet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Squash Active Michel Lindner Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Taekwon-Do IN NAE DO KWAN Sahyun James & Boosabum Liesbeth  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tafeltennisvereniging Woerden Edwin Deisting  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tennisvereniging TV Cromwijck  Wesley Quispel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
TumbleTime Luchtacrobatiek
(voorwaarde dat er 4 ophangpunten in de
zaal zijn en dikke matten)
Inge Haidar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Ken jij ook nog een goede trainer die wel clinics zou kunnen verzorgen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met onze collega Linda van Amerongen - Oskam, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media