Nationale Sportweek 2019

Van 20 september 2019 00:00 tot 29 september 2019 23:59
Geplaatst door Linda
Labels: evenement,
Hits: 187

1. Flyers bij de supermarkten.
Bij meerdere supermarkten zal dit jaar voor hun deuren een kraampje staan waar flyers en foldertjes van de sportverenigingen liggen. Het bereik zal groot zijn, aangezien iedereen die bij deze supermarkten boodschappen doet, of er langs loopt, de flyers en folders ziet liggen. Als u hier interesse in heeft, kunt u een mail sturen naar jasper@beweegteamwoerden.nl. De folders en flyers kunnen worden opgestuurd of worden gebracht naar het Beweegteam Woerden. Als geen van beiden mogelijk is kunnen we samen overleggen voor eventuele andere opties.

2. Ik neem je mee - poster.
'Ik neem je mee' is het jaarlijkse thema van de Nationale Sportweek. Door middel van het ophangen van, poster bij uw vereniging, geeft u aan dat er meegetraind kan worden door niet-leden in de desbetreffende week. De posters worden door ons beschikbaar gesteld en aangeleverd. Heeft u interesse in deze posters? Meld uw vereniging aan bij jasper@beweegteamwoerden.nl en de poster wordt bij uw vereniging afgeleverd.

3. Verenigingen in de scholen
Tijdens de Nationale Sportweek willen we ook basisscholen iets extra`s bieden. Het geven van clinics tijdens de gymlessen is hiervoor een uitstekend middel. Heeft u interesse om tijdens de schooltijd één of meerdere clinics te verzorgen? Meld uw vereniging aan bij jasper@beweegteamwoerden.nl en geef aan in welke wijk en welk dag(deel) u een clinic wilt verzorgen. Wij gaan voor u dan op zoek naar een geïnteresseerde school.

4. Gratis fruit in de vereniging
Wij willen tijdens de Nationale Sportweek een gezonde levensstijl promoten. Naast het bewegingsaanbod wat uw sportvereniging biedt, willen wij ook gezonde voeding onder de aandacht brengen. Het Beweegteam stelt in samenwerking met Jumbo Tournoysveld voor 10 verenigingen gratis fruit beschikbaar, wat zij neer kunnen zetten in de kantine in het weekend van zaterdag 21 of zondag 22 september.

5. Sporten in de klas
Het Beweegteam maakt voor de leerlingen in het basisonderwijs speciale beweegfilmpjes, deze worden in de klas uitgevoerd. De filmpjes duren 1,5 minuut en zorgen voor extra beweegmomenten in de klas. Per dag worden 2 verschillende filmpjes gepubliceerd. Scholen kunnen zich aanmelden voor Sporten in de klas tot aanstaande vrijdag 20 september via inschrijven@beweegteamwoerden.nl 
Vermeld in de mail de naam van de school, het aantal leerlingen per klas, om welke klassen het gaat en de naam en de contactgegevens van de contactpersoon. 
Bekijk hier ook alvast het promofilmpje: https://youtu.be/K1vzocaUNX4

6. Rollatorloop 

Voor mensen die met een rollator lopen of in een rolstoel zitten organiseren we, samen met Stichting Samen voor Woerden en Philadelphia Zorg, op zaterdagmiddag 28 september een moment van ontmoeting en bewegen, tijdens de allereerste Woerdense 'Rollatorloop'. Het doel van de Rollatorloop is om ouderen te stimuleren in beweging te blijven. Gezamenlijk wandelen haalt ouderen uit hun isolement en bevordert de zelfstandigheid. Voor meer informatie en aanmelding, kijk op de website van Samen voor Woerden. 

Helaas is de Rollatorloop wegens de slechte weersvoorspellingen geannuleerd. De organisatie hoopt zo spoedig mogelijk met een nieuwe datum te kunnen komen. 

7. Groene Speeldag
Op woensdagmiddag wordt er op verschillende locaties in de gemeente Woerden activiteiten georganiseerd voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Dit programma wordt gerealiseerd ism de Buitenbanjers, Fast Forward Sports, Beweegteam Harmelen, Speelgarage in de Hobbemastraat, het Speelbos in wijkpark Molenvliet. Het programma met de locaties en de tijden van de activiteiten volgt later. Houd social media hiervoor in de gaten! 

8. Beweegadviezen bij de woonvoorzieningen
Wil jij graag sporten, maar weet je niet zo goed wat je wilt en wat bij je past? Dan helpen wij je graag om een passende sport te vinden. Op maandag 23 september, dinsdag 24 september en woensdag 25 september bieden we 's middags en 's avonds de mogelijkheid om een Beweegadvies te krijgen. Samen gaan we kijken naar een passende sport voor jou!
Neem contact op met mhartman@teamsportservice.nl


Kies je Sport

Op zoek naar sport- en beweegaanbod wat bij jou past?

Zoek hier jouw sport!

Social Media