Informatiebijeenkomst en start valpreventieprogramma In Balans

Op maandag 16 oktober start de Fysiotherapeutenmaatschap Woerden, met ondersteuning van het Beweegteam Woerden, met een nieuwe groep van het valpreventie programma In Balans. Het programma is bedoeld voor mensen die 65 jaar of ouder zijn, nog zelfstandig wonen en zich onzeker op de been voelen tijdens het lopen, bang zijn om te vallen en/of al vaker zijn gevallen.

Tijdens de bijeenkomsten (combinatie theorie en praktijk) leert u steviger op uw benen te staan en in balans te blijven. U krijgt informatie hoe u vallen kunt voorkomen en u ontwikkelt sterkere benen en verbetert uw evenwichtsgevoel. De bijeenkomsten worden begeleid door een ervaren fysiotherapeut. Na afloop kunt u nog gezellig een kop koffie of thee blijven drinken.

De training start op maandag 16 oktober. Deze zal in totaal 10 weken duren,  1 x per  week op maandag van 9.30-10.30 uur. 

Meer informatie over het programma, leest u hier.

Vrijblijvende informatiebijeenkomst

Op maandag 9 oktober van 9.30-11.00 uur is er een informatiebijeenkomst in het Brediushonk, Kievitstraat 40, Woerden.
Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is verplicht!

U kunt zich opgeven voor de informatiebijeenkomst en/of voor de cursus In Balans via Daan van Koert van het Beweegteam via e-mail daan@beweegteamwoerden.nl of mobiel: 06-58772402.