Kids+ zoekt nieuwe trainers

Wij zijn op zoek naar nieuwe (atletiek)trainers voor de Kids+!

De Kids+ traint momenteel elke dinsdagmiddag bij AV Clytoneus. De groep bestaat uit 7 enthousiaste atleten van 8 t/m 16 jaar die net wat meer begeleiding nodig hebben bij de training. De kinderen hebben allemaal een eigen rugzakje, waaronder vormen van autisme, waardoor ze duidelijkheid, structuur, veel complimenten en positieve aanmoediging nodig hebben. Hierdoor is het zeer wenselijk om per les 2 trainers te hebben om er een leuke, uitdagende training van te maken.

 

We zijn op zoek naar 2 enthousiaste trainers met een didactische/ pedagogische achtergrond die deze uitdaging aan willen gaan. Het doel van de trainingen is om de groep op een laagdrempelige en leuke manier te trainen in de verschillende atletiekdisciplines. Daarom is een atletiek achtergrond niet per sé een vereiste. Het gaat erom met plezier te bewegen. Er is dus ook voldoende ruimte om leuke spellen te doen. Voor deze groep is het vooral belangrijk om als trainer rust uit te stralen en duidelijke regels te maken. Het Beweegteam, dat op dit moment nog de trainingen verzorgt, zal helpen met de overdracht. Uiteraard krijg je als trainer een vergoeding voor de gegeven trainingen. Trainingsmoment is in overleg aan te passen.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Daan van Beweegteam Woerden, via daan@beweegteamwoerden.nl, of Lennart van AV Clytoneus, via lennart.kleinjans@clytoneus.nl