Online workshops van Rabo ClubSupport

Is jouw club klaar voor de toekomst?

Veel sport- en cultuurverenigingen spelen met vergelijkbare uitdagingen. Daarom organiseert Rabo ClubSupport van maandag 20 maart tot en met donderdag 30 maart 2023 een aantal online workshops waarin we de meest voorkomende thema’s behandelen. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en
sponsorbeleid.

Tijdens de online workshops delen we actuele informatie over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Niet alleen via de kennis van de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en van elkaar te leren. Na je deelname kun je de nieuwe inzichten meteen toepassen bij je club.

Programma
Hiernaast vind je een link met meer informatie over de online workshops. Een aantal workshops worden meerdere keren aangeboden.
Alle workshops starten om 19:30 uur en eindigen ongeveer om 21:00 uur.

Aanmelden
Meld je aan door op de workshop en de datum van jouw keuze te klikken. We raden aan om met tenminste één andere bestuurder of (commissie)lid aan te sluiten, zodat je samen aan de slag kunt met de kennis die je opdoet.

Zit een workshop vol of ben je verhinderd op deze data? Stuur dan een e-mail naar rabobank@nocnsf.nl met de volgende gegevens:
naam, clubnaam, vestigingsplaats en het thema van de workshop(s) die je bij wilt wonen. NOC*NSF neemt contact met je op zodra er een nieuwe workshop staat gepland.

Welke workshops zijn er?

Workshop Vrijwilligersmanagement
Workshop Ledenbinding
Workshops Presteren met communiceren
Workshop Jouw club klaar voor de toekomst?!
Workshop Duurzame accommodatie
Workshop Gezonde club: voeding, roken en alcohol
Workshop Sociale veiligheid op de club
Workshop Modern besturen
Workshop Geld genereren

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE BOVENSTAANDE WORKSHOPS EN OM AAN TE MELDEN

Meer weten?
Op www.raboclubsupport.nl vind je meer informatie.
Heb je toch nog een vraag?
Neem dan contact met ons op via rabobank@nocnsf.nl.