Sportaanbod

Zoek je sport en beweegaanbod binnen de gemeente Woerden, wat bij jou past? Zie dan onderstaande opties om te zoeken naar passend sportaanbod. Daarnaast ondersteunt de gemeente Woerden ook inwoners die door een beperking (kan ook financieel van aard zijn) nog niet deelkunnen nemen aan het aanbod. In dit geval verwijzen wij u graag naar deze pagina. U kunt deze informatie ook terugvinden op de Beweegwijzer!

Beweegwijzer Woerden

Op zoek naar passend sportaanbod in Woerden, Harmelen, Kamerik of Zegveld?

Klik dan op de foto hiernaast voor de link naar de Beweegwijzer en zoek via het ‘zoek’-filter naar het aanbod wat bij jouw voorkeuren past!

beweegwijzer Woerden

Uniek Sporten (landelijke database aangepast bewegen)

Helaas kan het voorkomen dat u door u een fysieke of psychische aandoening (nog) niet kunt aansluiten bij het reguliere sport en beweegaanbod in Woerden, Kamerik, Zegveld of Harmelen. In dit geval willen we u graag wijzen op de mogelijkheden van unieksporten.nl.

Op deze website is op landelijk niveau al het aangepast beweegaanbod in kaart gebracht en kunt u vanaf uw postcode en met diagnose zoeken naar passend aanbod in de regio.

unieksporten

 Staat jouw aanbod er (nog) niet tussen en wil je meer ondersteuning of hulp? Neem dan contact op met onze collega’s voor advies via de algemene contactgegevens van Beweegteam Woerden.