Start valpreventieprogramma ‘In Balans’

Maandag 12 september 2022 starten we, in samenwerking met Fysiotherapeuten Maatschap Woerden, met een nieuwe groep van het beweegprogramma In Balans. Voorafgaand aan de cursus wordt op maandag 5 september een informatiebijeenkomst gehouden in het Brediushonk. U bent van harte welkom!

‘In Balans’ is bedoeld voor mensen van 65 jaar of ouder, die nog zelfstandig wonen en zich onzeker voelen tijdens het lopen, bang zijn om te vallen en/of al vaker zijn gevallen. Door het programma krijgen senioren meer zelfvertrouwen, staan ze steviger op hun benen en verkleint de kans om te vallen.
De lessen zijn 10 weken lang, 1x per week, op maandag van 9.30-10.30 uur. De lessen worden gegeven door ervaren fysiotherapeuten.

Voor meer informatie over het programma, klik hier.
Wilt u de flyer downloaden, klik hier.

 

Voorafgaand aan de cursus wordt op maandag 5 september een informatiebijeenkomst gehouden in het Brediushonk, Kievitstraat 40, Woerden. De informatiebijeenkomst is van 9.30 uur tot 11.00 uur. De informatiebijeenkomst is kosteloos, als u besluit zich in te schrijven voor de cursus dan betaalt u daarvoor een eigen bijdrage van 120 euro. Dit is inclusief de trainingen en u ontvangt een werkboek.

Voor de informatiebijeenkomst is vooraf aanmelden verplicht.

Dit kan door te mailen of bellen naar Maarten Stiggelbout, via maarten@beweegteamwoerden.nl /  06 3444 3230. Voor meer informatie over dit programma kunt u ook contact opnemen met Maarten.