Theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’ door Stichting Positief Coachen

Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als vader of moeder doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op maandag 18 maart 2024 in Woerden te zien is. Je krijgt handige tips. Het is een heerlijke avond uit. 

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren.

Over hoe je als ouders eraan kan bijdragen dat jullie kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is. Ook leuk en interessant voor iedereen die kinderen begeleidt, zoals bij sportclubs en bij muziek- en toneelverenigingen.

Op maandag 18 maart 2024 is ‘Kom op nou jongens!’ in Woerden te zien. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Want het is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk en in je relatie!).

De uitvoering is in theater Het Klooster, van 19.30 tot 20.45 uur. Aangeboden door Beweegteam Woerden en mogelijk gemaakt met subsidie uit het Lokale Sportakkoord. Hierdoor is de toegang gratis (normaal €20).

Kijk voor meer informatie, zoals de trailer, op www.komopnoujongens.nl.

 

DE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT! U KUNT ZICH VIA WWW.POSITIEFCOACHEN.NL/WOERDEN/ NOG WEL AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST.

HEEFT U EEN KAARTJE GEKOCHT EN KUNT U TOCH ONVERHOOPT NIET KOMEN?
MELD U DAN SVP AF VIA HET TICKER DAT U EERDER VAN EVENTBRITE HEEFT GEKREGEN. DAN KAN IEMAND ANDERS GEBRUIK MAKEN VAN UW KAARTJE(S).