Woerdense jeugd blijft hun talent ontdekken met Sjors en Try Out!

Aanbieders van activiteiten voor Sjors en Try Out kunnen hun aanbod voor komend schooljaar weer opgeven op www.inwoerden.nl

Het succesvolle sport- en cultuurstimuleringsprogramma ‘Sjors, ontdek je talent!’ gaat komend schooljaar alweer voor de vierde keer van start. Afgelopen jaar schreven zich gemiddeld 1500 basisschoolleerlingen in voor de bijna 400 verschillende Sjors-activiteiten. 

Hoe werkt Sjors?
Verenigingen, organisaties en Sjors-docenten kunnen gratis hun activiteiten promoten door ze aan te bieden op www.sjorsinwoerden.nl. Het totale aanbod wordt aan het begin van het schooljaar in een kleurrijk boekje gebundeld, dat vlak voor de herfstvakantie aan alle basisschoolkinderen in Woerden, Kamerik, Harmelen en Zegveld wordt uitgedeeld. Kinderen kunnen zich vanaf 13 oktober 15 uur inschrijven via sjorsinwoerden.nl of via de Sjors-app.
U kunt uw ‘Sjors’ aanbod nu al invoeren! Wij willen u vragen dit uiterlijk 12 juli te doen. De inschrijvingen voor Sjors gaan open op 13 oktober en de activiteiten starten vervolgens vanaf 18 oktober. Gedurende het hele schooljaar kunnen er nog nieuwe activiteiten worden ingevoerd, die dan verschijnen op de site en in de app.

Try Out voor leerlingen in het voortgezet onderwijs
De leerlingen uit het voortgezet onderwijs kunnen komend schooljaar gebruik blijven maken van Try Out! Ook het aanbod voor Try Out kunt u nu alvast invoeren via het systeem op www.inwoerden.nl. Voor Try Out adviseren wij u om vooral activiteiten in de vakanties te organiseren (waar bijvoorbeeld ook uw huidige jeugd bij aan kan sluiten). We hebben namelijk gemerkt dat de activiteiten in de schoolvakanties snel vol waren bij deze doelgroep.

Ben jij een deskundige docent, maar ben je nog geen Sjors-aanbieder? En lijkt het je leuk om jouw talent, kennis en enthousiasme over een activiteit te delen met leerlingen en daarmee bij te dragen aan hun ontwikkeling? Dan komen we graag in contact met jou! 

We zoeken voor het nieuwe schooljaar 2021-2022 zelfstandige, flexibele en gemotiveerde docenten, die ervaring hebben in het lesgeven aan kinderen en in het bezit zijn van een VOG (of bereid zijn om die aan te vragen). Wij zijn specifiek op zoek naar docenten op het gebied van nieuwe media (bv. bloggen, vloggen, videobewerking, computervaardigheden), techniek (zoals timmeren, programmeren, 3D printen en elektriciteit) en muziek (DJ, eigen tracks maken en instrumenten bespelen).
Maar mocht jij een andere, toffe activiteit aan kunnen bieden die niet in het bovenstaande rijtje staat, neem dan ook gerust contact met ons op.

Voor meer info en om je aan te melden als Sjors-aanbieder kun je contact opnemen met Miranda van der Heul, coördinator ‘Sjors, ontdek je talent!’, via miranda@beweegteamwoerden.nl of 06-520 87 706 (bereikbaar op maandag en dinsdag). Aanbieders kunnen zich ook voor uiterlijk maandag 12 juli 2021 zelf registreren via www.sjorsinwoerden.nl 

Lees meer informatie over Sjors, ontdek je talent! op deze pagina op onze website.