Workshop ‘Gedrag (g)een probleem?’

Het is vaak een grote uitdaging om jonge sporters van de juiste begeleiding te voorzien. Speciaal voor trainers, coaches of begeleiders die op zoek zijn naar praktische handvatten en tips om goed om te kunnen gaan met probleemgedrag, is er de workshop ‘Gedrag (g)een probleem’.
 
Is probleemgedrag te voorkomen? Wat doe je als het toch mis gaat?
Je gaat aan de slag met het vroegtijdig signaleren van probleemgedrag in sporttrainingen en krijgt inzicht in je eigen lesgeef- en begeleidingsgedrag. Daarnaast krijg je mogelijkheden aangereikt om je lesgeef- en begeleidingsgedrag aan te passen op de doelgroep. Het doel is een succesvolle training voor zowel de trainer als het kind of de jongere.

We starten met een korte inleiding over het signaleren van probleemgedrag. Daarna ervaart de deelnemer (in de praktijk en met behulp van videobeelden) wat de invloed kan zijn van de docent op het ontstaan van probleemgedrag en hoe dit zich mogelijk uit binnen een sportactiviteit. We sluiten af met een interactief gesprek
waarin de deelnemer direct toepasbare tips en handvatten krijgt.

Doelgroep:
• Voor trainers, coaches en begeleiders die werkzaam zijn binnen de (jeugd) sport.
• Voor iedereen met ervaring met het geven van training of begeleiden
van groepen binnen de (jeugd)sport.

Meer informatie over de inhoud van de scholing

Zie onderstaande flyer:
Gedrag geen probleem februari 2023

Interesse?
Wij kunnen de scholing aanvragen voor sportverenigingen uit Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld, zodat zij die kosteloos kunnen volgen.
Ben jij trainer, coach of begeleider bij een vereniging en heb je interesse om deel te nemen? Mail dan uiterlijk vrijdag 24 maart naar linda@beweegteamwoerden.nl. Bij minimaal 10 deelnemers kunnen wij de scholing aanvragen voor de periode eind april/mei.