Kick-off ‘Sjors, ontdek je talent!’ 2023-2024

Deze week krijgen basisschoolleerlingen in Woerden, Kamerik, Harmelen en Zegveld voor het zesde jaar op rij het Sjors-boekje van het Beweegteam mee naar huis. Het kleurrijke boekje staat weer boordevol leuke activiteiten waar kinderen van 4 tot 12 jaar gedurende het hele schooljaar mee kennis kunnen maken, zoals volleybal, streetdance, poëzie maken, Jeugd-EHBO, padel, een elektrische skelter bouwen, brugklastraining, Krav Maga, houtbranden, ukelele spelen, musical, kleding pimpen, schminken, (cartoon)tekenen en nog veel meer! Het Beweegteam werkt in dit talentstimuleringsprogramma samen met de basisscholen, het KUVO, het Klooster, de TechnoHUB, de sportverenigingen en vele andere aanbieders om zo alle kinderen van 4 tot 12 jaar de kans te geven hun unieke talenten te ontdekken.

 

Nieuwe vouchermodule voor gezinnen met een laag inkomen

Kinderen kunnen vaak gratis of tegen een kleine vergoeding deelnemen aan de Sjors-activiteiten. Voor sommige gezinnen is ook deze kleine bijdrage alsnog teveel. Speciaal voor hen zijn dit schooljaar voor het eerst speciale vouchers ontwikkeld. De vouchers zijn mogelijk gemaakt door het VSB Fonds Woerden en beschikbaar via de basisscholen, Stichting Leergeld Groene Hart, Kwadraad en WoerdenWijzer en het Beweegteam.

Feestelijke uitreiking van het Sjors-boekje

Het allereerste exemplaar van het Sjors-boekje zal maandagochtend 9 oktober om 9.00 uur door Sjors en de Woerdense wethouders Arjan Noorthoek en Jacques Rozendaal worden uitgereikt aan Marlies uit groep 4 van basisschool Eben-Haëzer in Kamerik. Marlies is de winnares van de tekenwedstrijd en heeft de tekening gemaakt die op de voorkant staat van de ruim 4000 Sjors-boekjes. Naast deze feestelijke uitreiking heeft Marlies met haar inzending ook een activiteit gewonnen voor haar hele klas bij de Sleutelclub in Kamerik.

 

 

Inschrijven vanaf woensdag 11 oktober via www.DoeMeeInWoerden.nl

Kinderen kunnen zich vanaf woensdag 11 oktober om 15.00 uur inschrijven via www.DoeMeeInWoerden.nl. Kinderen kunnen zich gedurende het hele schooljaar inschrijven voor zoveel activiteiten als zij zelf willen. Op het online platform is altijd het actuele Sjors-aanbod te vinden. Bovendien staan er op de site nog veel meer activiteiten voor alle inwoners van gemeente Woerden van 0 tot 100 jaar!

Wil je het boekje online bekijken? 

Kun je (bijna) niet wachten tot je het boekje op school hebt gekregen en wil je het alvast online bekijken? Dan kan dat via de link https://cultuurensportstimulering.nl/Woerden-2023-2024