Ben jij op zoek naar een leuke stage?

Het Beweegteam is letterlijk altijd in beweging. En daarom zijn wij vaak op zoek naar enthousiaste stagiairs, die ons kunnen helpen. 
Dus: doe jij een opleiding aan het Cios, Sport en Bewegen, ALO of Sportmanagent en ben je op zoek naar een leuke stage in en rond Woerden? 

Dan komen we graag met jou in contact!

Bij ons kun je (onder begeleiding) werken aan je eigen schoolopdracht en tegelijk jouw bijdrage leveren aan de Woerdense sportverenigingen, aan de sport- en gezondheidslessen op de scholen of aan kwetsbare doelgroepen in Woerden. Zo maak je je opleiding af én maak je gelijk kennis met de sportpraktijk. 
Daarnaast draai je ook mee met onze sportieve evenementen, zoals de Koningsdag, de Aquafun en andere activiteiten die we voor de jeugd organiseren. 

Actuele stageplekken
Voor dit schooljaar 2023-2024 hebben we alleen nog plek voor stagiair(e)s die ons kunnen helpen bij sportieve evenementen, zoals in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie, de koningsspelen op 26 april 2024 en/of de meivakantie. 
Verder hebben we momenteel geen stageplekken beschikbaar. 

Ben je op zoek naar een stage voor volgend schooljaar 2024-2025? Dan kun je wel alvast contact met ons opnemen. 

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? 

Stuur dan een mail met een toelichting op je stage-opdracht en een korte motivatie naar Stephan Hoes, via stephan@beweegteamwoerden.nl