Een persoonlijk BeweegAdvies

Bewegen en sporten is leuk en goed voor iedereen! Als u regelmatig beweegt levert dat zowel lichamelijk als geestelijk allerlei positieve effecten op, zoals een betere conditie, een kleinere kans op ziekten, meer ontspanning en een beter slaappatroon. Daarbij helpt beweging ook uw lichaamsgewicht op peil te houden en voelt u zich fitter én vitaler.

Als u samen met anderen beweegt, werkt het ook nog eens heel motiverend en is het vooral gezellig!
Kortom: er zijn genoeg redenen om in beweging te komen!

Wilt u wel bewegen, maar weet u niet zo goed wat de mogelijkheden zijn of waar u terecht kunt?

Beweegteam Woerden nodigt u graag uit voor een BeweegAdvies. Tijdens het BeweegAdvies bespreken we in een half uur uw sport- en beweegverleden én uw huidige beweegpatroon. Aan het eind ontvangt u een sportief advies op maat voor de toekomst.

De BeweegAdviezen worden gegeven op diverse locaties in de gemeente Woerden:

  • De Plint, Jozef Israëlslaan 20A, Woerden;
  • Brediushonk, Kievitstraat 40, Woerden;
  • Restaurant van Careyn Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50, Woerden;
  • Huisartsenpraktijk Zegveld, Hoofdweg 70, Zegveld;
  • Het Dorpshuis, Schoollaan 8 in Harmelen;
  • De Cope, Berkenlaan 51, Kamerik.

Heeft u interesse in een gratis BeweegAdvies? Laat het ons weten!

U kunt zich hiervoor aanmelden bij het Beweegteam. U kunt per e-mail of telefonisch contact opnemen met Maarten Stiggelbout, maarten@beweegteamwoerden.nl / 06-34443230.

U kunt u ook aanmelden via de praktijkondersteuner of de huisartsenpraktijk. Zij geven dit door aan Maarten en hij neemt dan zelf contact met u op om een datum, tijd en een locatie voor het Beweegadvies af te spreken. Eventuele vragen kunt u ook stellen per mail of telefonisch bij Maarten Stiggelbout.

Het BeweegAdvies is er ook voor mensen met een beperking. 

Voor deelnemers die op zijn naar aangepast sportaanbod, werken we samen met Team Sportservice Provincie Utrecht. Wij vragen de buurtsportcoach Bart Weber om contact met u op te nemen.