Derde Helft bij Tennis en padelvereniging Cromwijck

De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendenloterij en heeft als doel om van de sportkantine een ontmoetingsplaats te maken. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek.

Tennisvereniging Cromwijck stelt haar deuren open elke donderdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Voor wie is de Derde Helft?

De Derde Helft is bedoeld voor 55+ers die actief in het leven staan en (weer) op zoek zijn naar gezelligheid, andere mensen ontmoeten en samen activiteiten willen ondernemen. Zowel leden als niet-leden van de vereniging kunnen aan de activiteiten deelnemen. Op deze manier vergroot de club de maatschappelijke waarde en wordt er saamhorigheid ervaren, zonder per se een sport uit te oefenen. Zo hebben zowel de vereniging als de deelnemers profijt van De Derde Helft.

Vrijblijvendheid

Iedereen is bij tennisvereniging Cromwijck van harte welkom om elkaar vrijblijvend te ontmoeten en mee te doen met activiteiten die georganiseerd worden door vrijwilligers zoals tennis, padel, buitenfitness, tafeltennis en wandelen. De vereniging werkt hierin samen met diverse maatschappelijke partners zoals Beweegteam Woerden. Het aanbod zal aan de hand van de behoeftes van de deelnemers verder uitgebreid worden.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar dederdehelft@tvcromwijck.nl of te bellen naar Gerrit van Assem, telefoonnummer: 06-46367624.