Doe mee met een leuke activiteit via Check IT!

Via het online platform www.DoeMeeInWoerden.nl kunnen Woerdenaren, van jong tot oud, kennismaken met een divers aanbod aan activiteiten. Voor dit project werkt het Beweegteam samen met diverse lokale partijen en samenwerkingsverbanden, zoals een groot aantal sportverenigingen en -aanbieders, cultuuraanbieders en de werkgroepen van het Lokale Sportakkoord.

DoeMeeInWoerden.nl: dé verzamelplek voor al het kennismakingsaanbod van jong tot oud!

Het aanbod voor alle verschillende activiteiten is te vinden op het online platform www.DoeMeeInWoerden.nl.
Dit is een gebruiksvriendelijk, digitaal inschrijfsysteem voor iedereen: kinderen, ouders, volwassenen, senioren, verenigingen én overige aanbieders. Deelnemers kunnen in het systeem één (of meerdere) activiteiten uitkiezen, waar zij op een laagdrempelige manier mee kennis kunnen maken. De meeste introductielessen zijn gratis en direct lid worden van de vereniging is niet nodig. Op deze manier kunnen de deelnemers eenvoudig hun interesses ontdekken!

Op www.DoeMeeInWoerden.nl is het aanbod verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën:
– Sjors 0-4 jaar
– Sjors, ontdek je talent! 4-12 jaar (basisschoolleeftijd)
– Check IT 12-18 jaar (voortgezet onderwijs)
– Volwassenen 18+
– Volwassenen 55+
– Aangepaste activiteiten (voor mensen van alle leeftijden met een beperking)

Stappenplan voor deelnemers om deel te nemen aan activiteiten

  1. Ga naar DoeMeeInWoerden.nl
  2. Klik op de button van de gewenste leeftijdscategorie of zoek naar uniek aanbod via het project Aangepaste Activiteiten.
  3. Scroll door de activiteiten op de website of zoek een specifieke activiteit via de zoekbalk bovenaan in de site. Je kunt ook de filters gebruiken om een passende activiteit te vinden. Heb je een leuke activiteit gevonden, klik dan op ‘Meer info’ voor de locatie, datum en overige gegevens.
  4. Wil je aan de activiteit deelnemen, klik op ‘Toevoegen’. De activiteit verschijnt dan in je winkelmandje. Wil je je inschrijven voor meer activiteiten? Ga dan terug naar het overzicht en winkel verder.
  5. Heb je je keuze gemaakt? Klik dan op ‘Afronden’. Je komt nu op de Inlogpagina. Heb je al een account, log dan in met je gegevens. Heb je nog geen account, dan kun je je gratis en veilig registreren op de site. Als je bent ingelogd kun je je gegevens verder invullen en je inschrijving afronden.
  6. Na de inschrijving kan de aanbieder contact met je opnemen voor meer informatie. Ook ontvang je in de week voordat de activiteit plaatsvindt, nog een reminder dat je activiteit bijna start.

Veel plezier!