MBVO activiteitenaanbod, waaronder sportieve activiteiten (70+)

Mocht het sportaanbod binnen de gemeente Woerden (zie Beweegwijzer) niet meer passend voor u zijn, dan worden er ook sportieve en recreatieve activiteiten voor senioren aangeboden. Dit is het aanbod Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO). Het MBvO aanbod wordt in Woerden gecoördineerd door Buurtwerk Woerden.

Alle activiteiten zijn erop gericht om actief mee te kunnen blijven doen in de samenleving en anderen te ontmoeten, het liefst in eigen wijk, buurt of dorp. De activiteiten worden begeleid door vrijwilligers of door gespecialiseerde vakdocenten.

De activiteiten die worden aangeboden zijn divers: van werelddansen en gymnastiek, tot bowls en klaverjassen. Er is voor ieder wat wils! Ook mensen die beperkingen ondervinden, bijvoorbeeld omdat ze niet meer zo snel of mobiel zijn, zijn van harte welkom!

Als u op zoek bent naar een leuke activiteit, kunt u het beste contact opnemen met de docent die genoemd is bij de activiteit op de website www.beweegwijzerwoerden.nl of u kunt contact opnemen met Rolf de Jong, projectleider Buurtwerk Woerden. Email: rolf.dejong@buurtwerk.nl.

Zodra er een totaaloverzicht beschikbaar komt van Buurtwerk met actuele gegevens van alle activiteiten, zullen wij deze uiteraard plaatsen.