Sjors, ontdek je talent!

Brede School Woerden en Beweegteam Woerden werken samen in het project: Sjors, ontdek je talent! Sjors vervangt (vanaf schooljaar 2018/2019) het vroegere Naschoolse Activiteitenprogramma (NSA) en het sportstimuleringsproject ‘Maak kennis met een sportvereniging’. Met Sjors krijgen nóg meer kinderen de kans te ontdekken welke activiteit het beste bij hen past en wat hun talent is.

Hoe werkt Sjors?
Sjors werkt via een online platform. De aanbieders kunnen geheel kosteloos een eigen account aanmaken op www.inwoerden.nl en hun aanbod invoeren. Zij geven daarbij zelf aan onder welke voorwaarden kinderen kennis kunnen komen maken of mee kunnen doen met de (bestaande) activiteiten. De activiteiten worden gebruikt voor het vormgeven van een kleurrijk boekje (het Sjorsboekje). Alle activiteiten, ook de activiteiten die worden ingevoerd nadat het Sjors-boekje al is gedrukt, staan ook op de website www.sjorsinwoerden.nl en in de Sjors-app.

Alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 van basisscholen uit Woerden, Kamerik, Harmelen en Zegveld ontvangen het Sjors-boekje vlak voor de herfstvakantie. Daarnaast wordt periodiek onder de basisschoolkinderen een nieuwsbrief/flyer verspreid waarin de activiteiten van de komende periode (opnieuw) onder de aandacht worden gebracht.

De kinderen zoeken het gewenste aanbod zelf op de speelse, kindvriendelijke website www.sjorsinwoerden.nl of via de app. De inschrijvingen verlopen volledig automatisch. Met de login-gegevens kunnen alle aanbieders zelf precies zien wat de status is van de activiteiten en de inschrijvingen.

Heb jij het Sjors filmpje al gezien? 
Voor alle leerlingen en hun ouders hebben wij een speciaal filmpje gemaakt, om te laten zien wat er allemaal te doen is in het project ‘Sjors, ontdek je talent!’. Bovendien leggen we daarin ook uit hoe de inschrijvingen verlopen.
Het filmpje is te bekijken via deze link naar ons YouTube-kanaal: https://youtu.be/5DMApC4HdL4

Interesse of meer informatie?

Lees de informatiebrief voor aanbieders, voor meer informatie en de voorwaarden voor deelname aan ‘Sjors, ontdek je talent!’.

Heeft u nog een vraag of opmerkingen? Neem gerust contact op met Miranda van der Heul – Coördinator Brede School Woerden.
E-mail: miranda@beweegteamwoerden.nl 
Telefoon: 06-58 77 24 02