Sportieve clinics voor bedrijven

Vitaliteit op het werk is een belangrijk thema voor werkgevers. Uit onderzoek is gebleken dat fitte en vitale werknemers productiever zijn en dat zij hun werk langer volhouden met meer plezier en meer energie. Bedrijven kunnen op verschillende manieren werken aan de gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Het Beweegteam wil Woerdense bedrijven hier graag bij helpen, middels het project ‘Sportieve clinics bij bedrijven’. 

 

In navolging op de succesvolle programma’s ‘Vereniging in de school’, ‘Vereniging op het KDV’ en ‘Vereniging op de BSO’ waarbij we het onderwijs en lokale sportaanbieders met elkaar in contact brengen om het sportaanbod bij de jeugd te promoten en de sportparticipatie te bevorderen, hebben we nu ook een lijst van sportverenigingen en -aanbieders die hebben aangegeven dat ze ervoor openstaan om clinics te verzorgen voor bedrijven. 

Wij zien met deze dienst een win-win-situatie:
Voor veel sportaanbieders zijn de kosten een groeiend probleem. Zij kunnen middels het aanbieden van leuke clinics een extra inkomstenbron creëren. Aan de andere kant is een sportieve clinic voor een bedrijf een leuke vorm van teambuilding, die niet alleen gezond is, maar ook gezellig en goed voor de organisatie.

U ziet de lijst van aanbieders hiernaast. U kunt zelf contact opnemen met de genoemde contactpersonen om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bent u wel op zoek naar een sportieve clinic, maar ziet u nog geen geschikt aanbod in de lijst hiernaast?
Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@beweegteamwoerden.nl. Wij denken graag met u mee in uw zoektocht naar een sportieve, gezonde activiteit voor uw medewerkers.

Bent u een sportaanbieder en biedt u ook activiteiten voor bedrijven, maar is uw aanbod nog niet opgenomen in de lijst?
Mail dan naar info@beweegteamwoerden.nl. Wij nemen uw sportieve aanbod graag op in het overzicht.