Op zoek naar een e-learning of webinar?

Met cursussen, workshops, elearnings en online trainingen kunt u leren en u zelf blijven ontwikkelen waar en wanneer u maar wilt. Ook gewoon vanuit huis.

 

Opleidingen door Woerden voor elkaar

In Woerden biedt de vrijwilligersorganisatie Woerden voor elkaar verschillende cursussen en workshops aan voor vrijwilligersorganisaties, waaronder ook sportverenigingen. Daarnaast zijn er vaak gratis elearning modules en webinars  die interessant zijn voor bestuurders en vrijwilligers.

Voor meer informatie over het cursusaanbod zie https://www.woerdenvoorelkaar.nl/cursusaanbod

Opleidingen door Centrum Veilige Sport

We willen een eerlijke en veilige sport. Voor bestuurders, trainers, coaches, sporters en iedereen die meer willen weten over matchfixing, doping, discriminatie, pesten, financiële integriteit en seksuele intimidatie zijn e-learnings gemaakt. De modules maken je bewust van wat jij kunt doen en hoe je leert herkennen wat er in je eigen sportomgeving gebeurt.

Alle modules zijn afzonderlijk van elkaar te volgen en na inschrijving geheel gratis. Een e-learning duurt gemiddeld 15 tot 20 minuten om te volgen.

Meer info via https://centrumveiligesport.nl/onderwerpen/e-learning-integriteit

Opleidingen door Sportopleidingen.nl 

Sportopleidingen.nl is dé plek voor competentiegerichte sportopleidingen en (bij)scholingen. Op de website staan opleidingen van de NOC*NSF Academie, sportbonden en commerciële aanbieders voor de gehele sportbranche, ongeacht in welke sport je actief bent. Scholingen zijn te volgen voor trainers, coaches, scheidsrechters, juryleden, vrijwilligers, opleiders en bestuurders.

Uitgelichte scholing: