Zaterdag 22 juni is de 1e editie van de Sportspullenbeurs. De SportSpullenBeurs is een breng, haal en ruilbeurs voor sportkleding, -schoenen en/ of – materialen. Wil jij opruimen, ontspullen, duurzaam sporten en sportspullen een 2e kans geven?
Dan is dit dé beurs voor jou!

Hoe werkt het?
Op vrijdagavond 21 juni kun je je sportspullen die je niet meer gebruikt brengen naar de TechnoHub in Woerden.
Voor elk ingeleverd artikel ontvang je punten. Deze punten kun je zaterdag 22 juni inruilen voor 2e kans sportkleding, – schoenen of – materialen.
Voor het inleveren kun je op vrijdagavond tussen 18:00 en 21:00 uur binnen komen lopen.  Voor het ruilen op de zaterdag kies je een tijdsblok uit tussen 09:00 en 12:00 uur.

Let op: elk uur worden er nieuwe spullen toegevoegd aan de beurs dus het maakt niet uit of je vroeg of laat komt die dag!

Doneren
Wil je wel spullen komen brengen maar niets ophalen? Doneer dan je punten voor mensen met een kleinere beurs. Breng je spullen op de vrijdagavond en wij zorgen ervoor dat jouw punten worden verdeeld over mensen die niets kunnen inleveren maar wel graag willen komen halen. 

In het kort:
Inleveren op vrijdagavond 21 juni tussen 18:00 en 21:00 uur.
Omruilen op zaterdagochtend 22 juni van 09:00 tot 12:00 uur.

Vrijwilligers gevraagd
Wil je een actieve rol spelen tijdens de beurs? Meld je dan aan als vrijwilliger. Stuur een email naar rita@beweegteamwoerden.nl en help ons dit evenement tot een groot succes te maken!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rita Zwiers van het Beweegteam Woerden (rita@beweegteamwoerden.nl of 06-50123272)

Het initiatief voor de beurs wordt mogelijk gemaakt door het Lokaal Sportakkoord, in samenwerking met de Duurzaamheidswinkel, het Beweegteam
Woerden en een team van enthousiaste vrijwilligers. Samen streven we naar een duurzamere sportcommunity en moedigen we hergebruik en het recyclen van sportspullen aan.