Informatiebijeenkomst

Heeft u een verhoogd valrisico? Geen zorgen, we helpen u graag verder op een van onze informatiebijeenkomsten bij u in de buurt.

Valbeoordeling

Om u goed verder te kunnen helpen moeten wij uw valrisico beter in beeld krijgen. Dit doen wij door een valbeoordeling uit te voeren. Hiervoor gebruiken wij een Smartfloor, welke in een paar seconden uw valrisico kan bepalen. De valbeoordeling voert u tijdens de informatiebijeenkomst uit. U kunt in één van de volgende drie risicogroepen vallen:

  • Laag risico: klik hier voor meer informatie.
  • Gemiddeld risico: klik hier voor meer informatie.
  • Hoog risico: klik hier voor meer informatie.

Mocht u een laag of gemiddeld valrisico hebben, dan krijgt u tijdens de informatiebijeenkomst direct meer informatie over de vervolgstappen. Als u een hoog valrisico heeft krijgt u een uitgebreidere valanalyse aan huis. Wij helpen u deze anaylse in te plannen.

Data informatiebijeenkomst

Hieronder ziet u overzichtelijk wanneer er een informatiebijeenkomst bij u in de buurt plaatsvindt. U kunt zich direct aanmelden voor een bijeenkomst door op de knop ‘aanmelden’ te drukken, te mailen naar daan@beweegteamwoerden.nl of te bellen of appen naar 06 587 724 02.

Agenda

Centrum6 maart 202411.00 uurJan Steenstraat 102, WoerdenInschrijven
Molenvliet4 februari 202412.40 uurJan Steenstraat 102, WoerdenInschrijven
Centrum1 juli 202408.30 uurPelmolenlaan 13, WoerdenInschrijven
Beweegteam Woerden logo
Woerden Gezond logo