Maak kennis met activiteiten via doemeeinwoerden.nl

In navolging van het succesvolle project ‘Sjors, ontdek je talent!’ binnen het basisonderwijs en ‘Try Out’ in het voortgezet onderwijs in Woerden, komt er nu ook kennismakingsaanbod voor alle andere leeftijden!  Zo is er nu een totaal aanbod voor Woerdenaren, van jong tot oud! Voor dit project werkt het Beweegteam samen met diverse lokale partijen en samenwerkingsverbanden, zoals een groot aantal sportverenigingen en -aanbieders, cultuuraanbieders en de werkgroepen van het Lokale Sportakkoord.

Doemeeinwoerden.nl: dé verzamelplek voor al het kennismakingsaanbod van jong tot oud!

Het aanbod voor alle verschillende activiteiten is te vinden op het online platform www.doemeeinwoerden.nl.
Doemeeinwoerden.nl is een gebruiksvriendelijk, digitaal inschrijfsysteem voor iedereen: kinderen, ouders, volwassenen, senioren, verenigingen én overige aanbieders. Deelnemers kunnen in het systeem één (of meerdere) activiteiten uitkiezen, waar zij op een laagdrempelige manier mee kennis kunnen maken. De meeste introductielessen zijn gratis en direct lid worden van de vereniging is niet nodig. Op deze manier kunnen de deelnemers eenvoudig hun interesses ontdekken!

Op www.doemeeinwoerden.nl is het aanbod verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën:
– Sjors 0-4 jaar
– Sjors, ontdek je talent! 4-12 jaar (basisschoolleeftijd)
– Try Out 13-18 jaar (voortgezet onderwijs)
– Maak kennis met activiteiten voor 18+
– Maak kennis met activiteiten voor 55+
– Maak kennis met activiteiten voor 75+

Stappenplan voor deelnemers om deel te nemen aan activiteiten

  1. Ga naar www.doemeeinwoerden.nl
  2. Klik op de button van de gewenste leeftijdscategorie
  3. Scroll door de activiteiten op de website of zoek een specifieke activiteit via de zoekbalk bovenaan in de site. Je kunt ook de filters gebruiken om een passende activiteit te vinden. Heb je een leuke activiteit gevonden, klik dan op ‘Meer info’ voor de locatie, datum en overige gegevens.
  4. Wil je aan de activiteit deelnemen, klik op ‘Toevoegen’. De activiteit verschijnt dan in je winkelmandje. Wil je je inschrijven voor meer activiteiten? Ga dan terug naar het overzicht en winkel verder.
  5. Heb je je keuze gemaakt? Klik dan op ‘Afronden’. Je komt nu op de Inlogpagina. Heb je al een account, log dan in met je gegevens. Heb je nog geen account, dan kun je je gratis en veilig registreren op de site. Als je bent ingelogd kun je je gegevens verder invullen en je inschrijving afronden.
  6. Na de inschrijving kan de aanbieder contact met je opnemen voor meer informatie. Ook ontvang je in de week voordat de activiteit plaatsvindt, nog een reminder dat je activiteit bijna start.

Veel plezier!