Verenigingsondersteuning op maat

Als Beweegteam zijn we actief bij diverse verenigingen op basis van projecten en aanvragen vanuit de vereniging. In het verleden hebben we hiervoor uitvragen gedaan bij de verenigingen om hen de mogelijkheid te geven hun wensen en interesses voor ondersteuning en inzet vanuit het Beweegteam kenbaar te maken.

Sinds 2019 is de verenigingsondersteuning iets anders ingericht.
Wij proberen meer verenigingen aan elkaar te koppelen en good practises tussen de verenigingen uit te laten wisselen. De verbindingen kunnen worden gelegd per thema en afhankelijk van de wensen van de verenigingen. Door elkaar persoonlijk te ontmoeten of door eens mee te kijken bij een andere club, kunnen jullie meer bereiken en hoeven jullie zelf niet opnieuw het wiel uit te vinden.
Heeft u een project binnen de vereniging waar u trots op bent? Bijvoorbeeld een succesvol buddysysteem, een aantrekkelijk sponsorbeleid of een goed vrijwilligersbeleid? Of heeft u juist behoefte om te sparren met andere verenigingen, knelpunten te bespreken met andere besturen en van elkaars ervaringen te leren? Laat het ons dan weten!

Daarnaast leveren wij ook nog steeds ondersteuning bij de verenigingen op basis van algemene informatie (bijv. via de nieuwsbrieven), verschillende projecten en aanvragen vanuit de verenigingen. Voorbeelden van deze projecten zijn Veilig Sportklimaat, Rookvrije verenigingen en een Gezonde Sportkantine.
Specifieke aanvragen vanuit de vereniging gaan bijvoorbeeld over het opzetten van een passend vrijwilligersbeleid en het onderzoeken en opzetten van nieuw aanbod voor specifieke doelgroepen, zoals OldStars. Meer informatie over deze projecten leest u elders op onze website.

Kortom, onze ondersteuning aan de verenigingen is heel divers!
Wilt u gebruik maken van (één van) de ondersteuningsmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via linda@beweegteamwoerden.nl of bel / app ons via 06 – 58 77 24 02.

Wij denken graag mee met de beste mogelijkheden voor jullie vereniging!

Flyer-verenigingsondersteuning