Brede School Woerden

De Brede School Woerden is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties in de wijk die met jeugd te maken hebben, bijvoorbeeld de kinderopvang, Hart voor Woerden en Centrum Jeugd en gezin. Binnen dit samenwerkingsverband werken we ook samen met verschillende partners van andere sectoren.

Cultuur
Zo werken we voor de brede schoolactiviteiten ook veel samen met het KUVO, het Klooster, verschillende dansscholen en kunstenaars. Het KUVO is een voorziening voor kunst- en cultuureducatie in gemeente Woerden en Linschoten en coordineert het educatieve cultuurprogramma in Woerden. Het programma vanuit het KUVO bestaat uit muziek- en dramaworkshops, dansworkshops, en beeldende workshops.

Wilt u meer weten over het naschoolse aanbod vanuit het KUVO, kijk dan op de website.

logo_kuvo

Natuur en Mileu Educatie (NME centrum InBredius)
Op het gebied van Natuur en Mileu eductie werken wij veel samen met het NME centrum InBredius. Samen met hen organiseren we verschillende activiteiten waarbij kinderen van alles leren over natuur, waar voedsel vandaan komt, duurzaamheid, ontdekken wat je in de natuur allemaal tegenkomt en hoe je met de natuur om moet gaan. Hierbij staat het spelen en spelenderwijs ontdekken altijd centraal!

Bezoek de website van het NME centrum InBredius voor meer informatie over NME centrum InBredius of bekijk hun facebookpagina.

nmelogo

Voor meer informatie over het programma van de Brede School Woerden, kunt u contact opnemen met onze collega en coördinator Miranda van der Heul via miranda@beweegteamwoerden.nl.