Alle activiteiten kunnen weer ingevoerd worden op DoeMeeInWoerden.nl

Beste aanbieders, uw aanbod kan weer ingevoerd worden voor het seizoen 2024 – 2025!
Wij zijn bezig het online platform www.DoeMeeInWoerden.nl klaar te maken voor het komende seizoen. Wij willen u uitnodigen om uw activiteiten voor het nieuwe seizoen nu alvast weer in te voeren. Dit kan voor alle leeftijdscategorieën en doelgroepen! Zo kunt u via het platform kennismakingslessen blijven aanbieden en uw aanbod onder de aandacht blijven brengen bij alle Woerdenaren, van jong tot oud!

Hoe werkt het?
Aanbieders kunnen kosteloos een eigen account aanmaken en hun aanbod voor alle doelgroepen invoeren. Zij geven daarbij zelf aan onder welke voorwaarden deelnemers kennis kunnen komen maken of mee kunnen doen met (bestaande) activiteiten.
De eerste Sjors-activiteiten (van 4 tot 12 jaar) kunnen starten vanaf zaterdag 26 oktober 2024. Dit heeft te maken met het drukken en verspreiden van de Sjors-boekjes vlak voor de herfstvakantie en de grootse kick-off op 23 oktober.

Zie ook de pagina op onze website over het promoten van het aanbod.

Startdata voor activiteiten voor de doelgroep volwassenen 55+
Op verzoek van aanbieders hebben wij het huidige project met de activiteiten voor volwassenen 55+ verlengd tot 31 januari 2025. Dit heeft te maken met de planning van de Activiteitengids die wij voor deze doelgroep uitgeven. U kunt de activiteiten voor volwassenen 55+ dus gewoon in het huidige project invoeren of bijwerken tot 31 januari.
De activiteiten voor het komende seizoen voor de overige leeftijdscategorieën 0-3 jaar, Check IT 12-18 jaar, volwassenen 18+ en de Aangepaste activiteiten voor alle leeftijden moeten wel onder de nieuwe projecten worden ingevoerd en kunnen starten vanaf 2 augustus 2024.