Workshop-docenten gezocht voor ‘Sjors, ontdek je talent!’ seizoen 2024-2025

‘Sjors, ontdek je talent!’ wordt komend schooljaar voor de zevende keer georganiseerd in de gemeente Woerden! 🤩 Dat betekent dat duizenden kinderen komend schooljaar weer de kans krijgen om kennis te maken met jouw aanbod! 
Ben jij een kei in houtbewerken, kun je lekker koken, ben je creatief, draai je je hand niet om voor allerlei technische projecten, spreek je vloeiend Spaans, Frans of Duits, bespeel je een bijzonder instrument of heb jij een ander verrassend talent? En vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan zoeken wij jou!
 
Voor ons sport- en cultuurstimuleringsprogramma Sjors, ontdek je talent! (op werkdagen tussen ca. 14.30 – 17.30 uur) zijn wij op zoek naar versterking van onze poule ZZP’ers. We willen graag in contact komen met zelfstandige, flexibele en gemotiveerde workshop-docenten, die ervaring hebben in het lesgeven aan kinderen en in het bezit zijn van een VOG (of bereid zijn om die aan te vragen).
 
Wij zijn specifiek op zoek naar…
aanbieders op het gebied van kooklessen, mensen die het leuk vinden om met de allerjongsten (4 tot 8-jarigen) aan de slag te gaan, natuurlijke activiteiten (werken met natuurlijke materialen), techniek, taallessen en/of muziek (instrumenten bespelen).Natuurlijk komen we ook graag in contact met iedereen die ander, verrassend, stoer aanbod heeft!
Voor meer info en de mogelijkheden te bespreken, kun je contact opnemen met Linda van Amerongen, coördinator ‘Sjors, ontdek je talent!’, via sjors@beweegteamwoerden.nl of 06-58772402.
 
Voor meer informatie over ‘Sjors, ontdek je talent!’ klik hier!